Đilas reagovao na izjavu ambasadora Hila: Nema pravo glasa u Srbiji, ali njegov sigurni glas Vučiću puno vredi

Ostavite komentar


  1. Najvažniji Vučićev siguran glas koji se množi sa hiljadama običnih glasova . Nije mala stvar imati marionetsku držvu Kosovo u sred Evrope , sa koje je srpski Vučićev režim povukao sve srpsko , do dinara . Kolika vojna baza tu može stati .

  2. Sta ga briga, demokratija vec duze vreme ne stanuje u Americi kakvu sam poznavala. Use i….

  3. Ne samo Hil već većina zapadnih zemalja sumnja u sposobnost i namere opozicije i to već 2-3izborna cilkusa!

  4. I sada mašinski mozak američkom ambasadoru treba da objasni zašto je bilo sasvim normalno da Dodik glasa u vreme Tadića u Beogradu, a sada je to nedopustivo.

  5. U ovom slučaju se kaže, ne grizi ruku koja te hrani. Opozicija protiv američkog ambasadora, nedopustivo.

  6. U pravu je Dragan ! Nije trebalo izaći na izbore, nigde. Moramo nekako doći do opozicionog jedinstva, ne znam kako ali moramo!?

  7. Pa Dragane i ti si drugovao sa Hilom, po njegovom nalogu si išao kod Vučića na kanabe da „sredite“ beogradske izbore pre 2 godine.

  8. Ono sto je „rekao bih vazno da gradjani razumu“ jeste to da ni ruski Ambasador u Srbiji Gosp. Bocan-Harcenko „nije imao zamerki na izbore“ !

  9. ma vucic pusta amerikance da grade hotele na mestu generalstaba, tamo gde su padale nato bombe, pa ko bi to sem njega uradio, ameri su presrecni vucicem

  10. Hil je špijun Amerike u Srbiji.Njemu je važno da američke firme grade autoput i zidaju zgrade u Srbiji i ako mogu da nam prodaju i neko oružje.To treba najuriti iz Srbije.

  11. Није хил амерички шпијун. Нема потребе. Има Алекса Жуњића у Србији (на жалост) на хиљаде. Да (није баш најтачнији цитат) цитирам Нушића : „Који су кадри да за полић ракије, истртљају сваку државну тајну“. хил може да, мртав ‘ладан, у својој канцеларији пије … (шта ли већ пије) и да прослеђује информације (Балкански шпијун) у Париз, а они тамо оном каубоју у Вашингтон. Кад је генерал ухваћен у шпијунажи, колико патриотизма остаје нама, обичним смртницима.

  12. Razumem kako i zasto Hill nije primetio Dodika. Na njegovom mestu ni ja ga ne bih primetio. Ne razumem kako Djilas ne primecuje da u USA vise ne postoji pravo na slobodu govora da kazes sta mislis bez posledica, da se i tamo tuzilastvo i sudstvo zloupotrebljavaju u politicke svrhe (po modelu Pasic:“Zakon nije za nas nego za protivnici“.), da je woke ideologija zloupotrebljena da se drustvo stavi na kratak povodac, da su mediji kao jedan i da su nezavisni samo zato sto od njih samih nista ne zavisi? Najvaznije, da je bivsim vlastima u Crnoj Gori glavni neprijatelj bio Putin a da su je smenili Amfilohije, Vucic i „zapadni partneri“? Djilas govori i ponasa se kao da zivi u Evropi 1990-te.

  13. stvar je jasna, korumpirani senilni Hil mora da bude zamenjen, nadam se da ce americki stejt department da to uskoro i ucini!

  14. Evo ovako. I Đilas je u pravu u potpunosti, a Hil mora da brani interese svoje države u veoma složenim (ratnim) okolnostima na širem području. Vučić im trenutno odgovara jer ne remeti tu osnovnu postavku. Njegova politička epoha ulazi u svoju završnicu i to je ono što svako normalan primećuje.

  15. Hajde što gospodin Đilas ovde izigrava opoziciju, ali što mnogi komentatori ovde još uvek veruju u to, to je zabrinjavajuće. Da je Djilas izašao iz politike Vučić ne bi imao čime da plaši narod.
    Dva drugara tako već 12 godina drže narod u zabludi. Onih 50 posto koji ne izađe na izvore jasno to vide.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.