Vučić pokazao da nije predsednik svih građana

Održana rasprava o Vladi stručnjaka u okviru serije debata "Jedan od pet miliona"

Ostavite komentar


  1. Restartovati sistem u IT rečniku značilo bi ponovno pokretanje istog operativnog sistema. Nama to nije potrebno. Potreban je format i to low level (totalna lustracija) a zatim instaliranje novog operativnog sistema čije će jezgro biti SMENJIVOST i ODGOVORNOST! Nakon toga možemo govoriti o tweak-ovanju, upgrade-ima i slično…
    To očekujemo od vas a ne sve isto što smo imali ili imamo sada.
    P.S. Nadam se da će te mi posle promene naslova ovog teksta, objaviti komentar. BTW ostao vam je stari naslov u linku.

  2. Kada ova lopovska vlast ode i kada se predhodnim lopovskim vlastina zabrani da se bave politikom pa da svi zajedno pred zakonom odgovaraju za propast Srbije i njenog naroda a na njihova mesta dodju mladi,skolovani ljudi koji zele dobro Srbiji i njenom narodu tada ce ova zemlja izaci iz kanala,samo se plasim da ce narod do tada pobeci iz ovog pakla.

    1. Da li je Vama , gospođice ili gospođo Jasna , jasno , da to neće biti NIKAD , osim ovog ,što ste naveli na kraju . Bežanja iz pakla !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.