Đilas: Rezultati su za ubeđivanje naroda u Vučićevu nesmenjivost

Stojanović: Dobra trenutna pozicija za SZS, trebalo bi da rastu posebno ako izađu na teren
Šta pokazuje istraživanje Faktor plusa po kome je najjači opozicioni blok Savez za Srbiju trenutno na 9,6 odsto

Ostavite komentar


  1. To su poznate Vuciceve lagarije saopstene u Blucu, za skupe pare, kao sto je to obicaj. Da je ovo objavlheno u Informeru, Kuriru, ili nekom drugom Vucicevom tabloidu, smatra se da bi piverenje bilo manje, nego ovako. Ali vec i vrapci na grani znaju da dve sedmicne opozicione kolumne u Blicu predstavljaju samo Blicovu masku da sakrije napucene vrhovnicke usne koje govore iz njega, te znaju da je i ovo cista kaz i prevara! Kao uostalom sve sto Vucic i ekipa rade i oricaju,

  2. Tesko je istinu prihvatiti.metso sto kukas,prikazi svoj program,ideeje.Kakve tacke tacke i ja mogu da napisem.Koliko je bespomocan to pokazuje svakim danom,k.kad se trudi da blati Vucica a ni to mu neide.

    1. Djilasa istina boli, nema argumenta kako bi se odbranio pa klevetama i lazima krece u napad, ali i tu nema uspeha.

  3. Ovo je i malo koliko ce biti procenata podrske.narodu netreba kukanje opozicije,i plaaknje nad prosutim mlekom.Narod ceni rad uspeh i cinjenice.Ovi procenti su anstali upravo iz toga.Sad po Djilasu,Vucic bi trebao da se stidi svog uspeha i svoje politike.

    1. Dragi naši botovi, doći će i zeman kad Vučić padne, a gde ćete se onda vi sakriti? Onda neće biti skrivanja, a ni sendviča sendvič divizijo. Mladost tri naredne generacije si prodala za šaku sendviča i lokalnog turizma, da biste radili na mestima za koja niste sposobni. Zato odlaze svi koji mogu, ne jer su neradnici, već da se sklone od ove pošasti Hitlerjugendizma i Fašizma kojim nas naš Gebels obasipa. Pozdrav za sve sendvičare.

    2. Ako smatras da je uspeh sto ce priznati Kosovo onda i treba da se stidi. Pre nego sto je dosao na vlast Vucic je vikao Kososo je Srbija, sad vice Kosovo je Albanija. Rekao je da ce ponistiti briselske sporazume, on ukinuo sprske intutucije na KIM. Prodao KIM za male pare i dao privid stanovnistvu da se bolje zivi i tako da naredne prodaje dok od Srbije nista ne ostane. A o tome sto visi na na televizijama 24 sata i svojim monolozima i lazima ispira mozak ovvom polupismenom narodu dok potpuno ne posandrca je posebna priva. Ljudi vise ne razlikuju Kossovo i Kiju Kockar. Briga mene za Dljilasa i ostale ali ovde je drzava u pitanju i buducnost nase dece. Sta im ostavljamo u amanet. Ovo zlo u vidu Vucica i njegove seket mora nestati ili Srbije i Srba nece biti, nestacemo kao Hazari.

    3. Molim Vas,porazgovarajte sa gore potpisanim kolegom iz klupe ,pa upisite makar vecernju skolu pre nego sto vas postave za direktore EPS,BIA,POSTE…

  4. Narod nije glup,koliko su se samo pojedinci koji su bili na vlasti ranije obogatili,koliko preduzeca su zatvorili to upravo to narod nije zaboravio …

    1. Molim Vas,porazgovarajte sa gore potpisanim kolegom iz klupe ,pa upisite makar vecernju skolu pre nego sto vas postave za direktore EPS,BIA,POSTE…

    2. Program DS je preuzeo SNS i sada isticati neke programe je nebitno, bitno je ko ih i kako sprovodi.
      Sadsnja vlast ima uspeha ali brate mnogo se hvale, lazu, izmisljaju, klevetaju, svadjaju narod, i neguju kult licnosti. izgleda da sse AV pita i za rusenje objekta na Kopu.
      Inace, ni malo ne verujem u Faktor plus, to je „dvorski“ anketar.
      Podsecam da se vlast sastoji od 11 stranka svih orjentacija, zasto i novi savez ne bi bio od razlicitih stranaka?

    3. A ko se to obogatio u privatizaciji unistenom privredom ratom, sankcijama i hiperinflacijom najvecom na svetu? Koliko se secam samo Karic je bio i ostao bogat, kupovao marke od drzave po 3 din. a prodavao po sticovanom kursu.!
      Opozicija raste, narodu je dosadilo svaki dan gledati i slusati nejasne i neosnovane price sa tv. I obecanje da ce narod doneti odluku, pa zasto smo izabrali predsednika? Jel da otvra fiskulturne sale i obilazi mesare, ili da donosi politicke odluke.

  5. Nije samo sendvič u pitanju, moralna beda je ono što natera čoveka da piše komentare koje ne želi i udara minuse na komentare, sa kojima se u suštini slaže.

  6. Umesto sto komentarises ove podatke, bolje naporavi program koji ce te dovesti do glasaca. Fokus je opoziciji na rusenje Vucica, umesto na politicki program i ideju zato i nemaju uspeh…

    1. Program DS je preuzeo SNS i sada isticati neke programe je nebitno, bitno je ko ih i kako sprovodi.
      Sadsnja vlast ima uspeha ali brate mnogo se hvale, lazu, izmisljaju, klevetaju, svadjaju narod, i neguju kult licnosti. izgleda da sse AV pita i za rusenje objekta na Kopu.
      Inace, ni malo ne verujem u Faktor plus, to je „dvorski“ anketar.
      Podsecam da se vlast sastoji od 11 stranka svih orjentacija, zasto i novi savez ne bi bio od razlicitih stranaka?

    2. Pa ima program u 30 tacaka, znaš ti to. Pa po prirodi stvari opozicija rudi vlast ne? Isto je radio Vučić kad je bio opozicija. Kao da ne sme da se Rusi vučić, tako se plasira, kao da je to nešto protiv Srbije. Nego šta nego da se rusi, on je simbol ove vlasti i sa njegovim padom padate svi vi ostali paraziti a uskoro i izdajnici.

  7. Д.Ђилас мора да схвати да ће прво доћи ПАРЛАМЕНТАРНИ избори за Владу Србије, и да ради максимално да опозиција на њима победи,
    а касније ће бити ПРЕДСЕДНИЧКИ , на којима ће А.Вучић вероватно поново да победи !

  8. Ovakav vid poimanja protkan jasnom vizijom materijalnosti i boljitkom na svim poljima moze doneti prosperitet, baveci se realnim i konkretnim zivotom. Imaginarnost danas donosi nam neizvesnost u buducnosti.

  9. Svi vrlo dobro znamo ko je, sta je radio i kako se ponasa Djilas. Nije za tebe fotelja, krades od naroda i gledas samo sopstveni interes.

  10. Sam pokretac mudrog pericipiranja je sam odnos materijalnog i nematerijlnog posmatran kroz prizmu delovanja svesnog i nesvesnog. Merenje obitka i gubitka u perspektivi vremena je odnos proporcionalan mudroj politici koju moram priznati danas vodi Vucic. Sve pohvlae i samo napred, svi ovi petokolonasi su nusprodukt suprotnosti stvarne mudrosti .

  11. Na jednoj strani imamo prec Vucica a na drugoj realnost. Hajde da uporedimo!
    Srbija je u zlatnom dobu kaze Vucic. Realno medijana (50% zaposlenih rima) 200 e. To je 3x manje od potrosacke 0korpe, 85% zaposlenih primamanje od 300 e.
    Srbija ima najveci rast BDP kaze Vucic. Prosecna plata je najniza u Evropi.
    Srbija je prepolovila broj nezaposlenih kaze Vucic. Svakako kada je izvezla 500 000 mladih fakultetski obrazovanih ljudi.
    Ako je zlatno doba u Srbiji po Vucicu zasto rastu socijalne razlike?
    GDE SU NASA DECA? Zasto su otisla iz Srbije dok prozivljavamo zlatno doba?
    Mali je udvostrucivsi porez na nekretnine ionako previsoka davanja ucinio nesnosnim.
    Ekipu Vucica sacinjavaju najgori lopovi DOSa: Mali, Vesic, Dinkic, Mihajlovic… sve su to ex zuti – i to oni najgori. Zato komicno deluje prozivanje zutog olosa. Zuti olos je sada u SNS.

  12. Uopšte ne sumnjam u rezultate.
    U Srbiji opozicija sve ukupno teško može da sakupi 20% glasova…

  13. Sve super samo neka Djilas kaze odakle mu tokiki milioni i to sam kaze preko 30 000 000 miliona evra da je zaradio postenim radom to trwba da se stidi ne samo Djilas neko neko ko treba da se pozabavi tim Djilasovim silnim milionima

  14. 2 miliona prekodrinskih Srba su Vucicevi glasaci. dvojnoImaju pravo glasa i uglavnim zive u Beogradu.Nazalost mi srbijanci cemo jos dugi niz goduna biti taoci nase brace. Krajisnici, Banija Luka i Kordun su zaposeli dedinje 45 godina i doveli Tita, naterali nas u rat 90 godina, oterali bracu crnogorce i doveli Vucica na vlast

  15. Imao si svoju priliku da pokazes sta znas,nisi iskoristio! Pusti druge da nizu svoje uspehe!Napred predsednice!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.