Đilas sa Jankovićem o zajedničkom programu

Ostavite komentar


  1. Čovek kad tone, onda se hvata za slamku. Tako su Đilas i Janković prepušteni sami sebi.

  2. Da bi Đilas pobedio na beogradskim izborima, pored PSG moraju da ga podrže Narodna stranka i još neke PROevropske stranke i pokreti koji su i levo i desno od centra !!

  3. Đilas je Beograd imao u svojim rukama i ništa,sa Jankovićem može biti samo duplo ništa.

  4. Djilas je ubedljivo naj bolji gradonacelnik u poslednjih nekoliko decenija. Bill bi Dobro da ga podrzi cela opozicija I da pobedimo sendvicare. Srecno

  5. Da sto pre Beograd vrate sebi… Da opet sve bude kao nekad, da mogu da rade sta im se prohte, da uzimaju koliko im treba i iskoriscavaju i narod i polozaj… Bar tako je bilo, ne znam zasto bi sada bilo drugacije

  6. Ovo je strasno i ostavlja nas bez teksta.Zar neko ko nije sposiban steci poverenje u svojim redovima moze ocekivati neki uspeh?Smesno i jadno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.