Đilas „uzdrmao“ Skupštinu: Pokazao nešto o Vučiću, Vulin i Mali se utrkuju u uzvraćanju (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno zasto ste zavidni. A kao drugo pricamo o platama, koliko njih ne radi nista a hoce platu

  2. Nije mi jasno, ko je ovde kome zavidan. Bas je nepristojno sto prvorodjenom neko zavidi, dok on nosi garderobu basnoslovne vrednosti istovremeno objasnjavajuci glupom narodu kako mu je super sto jede jeftini parizer. Ili onaj nedovrseni Momirovic sto nudi narodu 2vjaja za celodnevni obrok. Sjaditr vise sa tim idiotlucima, pa ne pise na celu svakom ali svakom gradjaninu ove zemlje da su idioti…ili pise!?

  3. Opozicijo…idi kući…Pijana si…

    Šalu na stranu. Koga zanima koliko koštaju farmerke najvećeg kriminalca kojeg je ova zemlja ikada videla?
    Da li opozicija misli da je ovo relevantna informacija za narod kada isti nije lud i zna da imamo šefa mafije za predsednika? Zašto je onda važno koliko mu koštaju farmerke?

    Opozicijo, uozbilji se i kreni sa konkretnim akcijama podizanja građana iz stanja apatije…Ovako više ne ide. Totalno ste bezidejni…

  4. Da , plata je bila manja,.oko 60.000 ali litra goriva je bila ispod 100 din, pa procenite kad je bilo bolje!

  5. Bravo gospodine Ðilasu! Velika podrška opoziciji. Iznosite što više činjenica o krimanalnoj napreDNOj stranci. Narodna skupština je jedini način da svi građani budu informisani o njihovim kriminalnim radnjama.

  6. Bulatović ne zna da prica samo vice ko coban bio uvlakaca Djilasu ,a sada i Vucicu.. Za Vulina ne bi niko glasao zbog njega SNS ima manje glasova ne vredi ničemu. Otkad Vulin postade dobar student.

  7. Prvorođeni može da obuče šta god hoće, skupo, najskuplje, čovek je gadan, antipatičan, bez harizme. Najstrašniji je u majici, a zbog te činjenice ne ide ni na ,more, jer na plaži mora da bude i bez majice, ne može u sakou . Užas.

  8. 2010 Argeta na platuod 35000 kostala 60din, sad na platu od 55000 kosta 135 din.
    U BIH ista pasteta košta 1.40KM odnosno 84din. Pa saberite

  9. Kaže Mali čovek, a veliki Lopov – plate su 2012 godine bile 300 evra (po kursu od 124 dinara), a danas su 800 (po već godinama fiksnom kursu od 116 – što je isključivo naprednjački izum, kakav svet nije video pre njih), a uskoro će biti i 1000 evra (ne reče samo po kom kursu i koliko je porasla inflacija tokom zadnjih 12 godina).

    Evo mog predloga – može biti tih 1000 evra i odmah, neka samo nastave da obezvređuju evro besramnom pljačkom deviza od izvoznika, deviznih penzionera i ostalih donosilaca doznaka iz inostranstva.

  10. U vreme prethodne vlasti vraćena je stara devizna štednja i vraćene su zakinute penzije svim penzionerima.

  11. Ali Mali ne rece iz kog se to fonda finansira Vuciceva garderoba. Sve drugo je rekao ali ti nikako

  12. Na predsednikovoj jednoj nozi 2,5 prosečna penzionera.Zato Drage kolege penzioneri prst na čelo .

  13. Njima je samo nebo granica,a ni nebo..Pa onaj N.Petrovic Kum je drzao kiosk za pljeskavice na zelenjaku a sada ima avio kompaniju.Pa to je strašno šta oni rade..

  14. U svakom slučaju sve je bilo bolje. Radim za minimalac dok je Jorgovanki Tabaković samo povećanje plate 100 000 din. Nisam patriota i neću da idem u vojsku jer ništa nemam i samim tim nemam šta da branim. Oni koji su opljačkali ovu državu neka idu u vojsku da brane opljačkano.

  15. Oni iz vlasti o svemu , samo ne o milionskoj garderobi Vučića , to je smatraju u redu . A standarsd je posebna priča , jer svima nam je kupovna moć manja nego pre 2012 i stalno opada , a kako stvari sa zaduživanjem države stoje , tek će nam opadati ..

  16. Uf . . . uf . . . sta im “ radi “ Djiki ! I vulin i mali odmah ce otici da se prikljuce na sibicareve polovne respiratore jer im nije dobro a tek sibicar ce biti u krizi , kada cuje sve ovo iz Skupstine ( u Live – u ) ako neko i pokusa ga izvesti a kada se vrati ( ako se vrati ) bice “ izvlacenja usiju “ njegovim uvlakacima . . .

  17. Kolika je bila zaduženost po stanovniku, nekada, a kolika sada. Lako je uzeti pare, podeliti kroz plate, a kako će se vratiti, nije bitno. Oskar i ekipa će biti daleko.

  18. Nastavno osoblje u nižem i srednjem školstvu je u najvećem broju sa regularnim fakultetskim diplomama, te sam siguran da su i bez pomoći gospodina Đilasa kadri (pr)oceniti vrednost „stajlinga“ predsednika i to uporediti sa nivoom svojih „zarada“. I ako misle da to i još mnogo što-šta bitnije treba baš tako da ostane, oni će i dalje organizovati jednodnevne „obustave rada“ i baviti se skupljanjem bačenih im trica i kučina sa „carske trpeze“.

  19. – ма пусти фармерке, ја питам опозицију: хоћемо ли да копамо, или нећемо?! Литијум, наравно. Тема свих тема до „њекња“ (прекјуче.) А сад ме завлачите са фармеркама? Пропаде литијум – тражимо нови разлог за непрекидне демонстрације? Па позови, Ђики, идемо вечерас да блокирамо нешто! Газелу?

  20. Ja predlažem šefu fundusa da prvorodjenog obuku u čisto zlato i da ga tako puste da šeta i razgovara sa narodom po lepoj našoj Srbiji.

  21. @Ko je ovde lud

    Upravo tako. Godinama pričam o tome. Što je još gore, ako kao paušalac kojim slučajem ne promenite mukom zarađene devize za dinare (po kursu 116,3), svaka transakcija karticom u dućanima procenjuje vaš evro po kursu od 114,3 din…

  22. Baš lepo od naroda što je to prihvatio, uglavnom. Time je valjda narod pokazao da nije lud?

  23. Parandilović je rekao jednu pametnu stvar. Testiranje na narkotike trebalo bi da bude neophodno za sve koji su državni funkcioneri, poslanici…. Rezultati bi bili poražavajući.

  24. vulin kupio diplomu,mali plagiro doktorat,jorgovanka ni jedan cas nije bila student. da oskar i koferce diplomiraju,sesko iso sa pistoljom na pravni,a slobo pols sefa bie na fpn.brnabicka od skole ima 3 strana kursa od po mesec dana i sa njima je u srbiji nostrifikovala diplomu fakulteta.i tako,fals dode na celo srbistana uz pomoc dugackog oruzja domacih sluzbi uz lopovske privelegije ,i stranih sluzbi koje su sns za svoje potrebe stvorile,u pariskom hotelu.sa takvim banditima i razbojnicima se niti razgovara,niti pregovara.

  25. Sa 16.000 na 20.000 novorodjenih. Da li je to uspeh neke političke stranke ili produkt neke migracije koja je vrlo primetna (zadnjih par decenja) u Beogradu naročito?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.