Đilas: Šolaka sam video jednom ili dva puta u životu

Ostavite komentar


  1. Vučić je video Đukanovića jednom ili dvaput. Prvi put kad je umro Tito, a drugi kad je bio na moru, pa se sreli na pijaci. Đukanović mu prodao lubenicu. I više se nikad nisu videli ni čuli.

  2. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ako smatra da u Srbiji treba da se menjaju stvari neka ih menja.

  3. Jao kako glumi zrtvu ,ali zato on Line dele poslove i savete ,kao i sekunde koje su zlatne i koje teku kroz kablove koji i donose obojici ogromne zarade .Dve interesdzije

  4. Komentari potpisani ženskim imenom, pisani uglavnom u muškom rodu…To je neki naprednjački fetiš?Ništa bukvar i azbuka, ništa padeži?Napredni akademci.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić se pohvalila svojim filmom 6

Ana Brnabić se pohvalila svojim filmom

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, pohvalila se gostujući u Jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić, filmom o uspesima koje je postigla i "šta smo sve uradili", od kako je SNS na vlasti, i od 2017. godine, od kada je ona prvi put postala premijerka Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.