Đilas: Španija ne bi dozvolila da Srbija postane deo EU ako bi se odrekla Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Свако ко се нађе испод крушке, јешће крушке.
    Менталитет нашег народа преживео је велику реорганизацију, од родољуба, хуманих и храбрих војевача за слободу, правду и милосрђе, тако да сад имамо народ,са ретким изузецима,ко само чека прилику да се угради у нешто да би се лично окористио.
    Зло се велико увукло у ум и срце човека, тако да је то неизлечиво!

  2. Đilas se šali. Ako Srbija prizna Kosovo, Španija neće učiniti ništa da spreči ulazak Srbije u EU.

  3. Koja je on lažovčina i lopovčina.
    Ne daj bože da ponovo dođe na vlast.
    On bi sa Ponošem odmah potpisao priznanje KIM.
    Odavno je pročitan.
    Niko mu više ne veruje.

  4. Tačno tako tačno..Srbi kada bi poštovali zakone koje donosi vlast kosova i sprovodili iste u dela nikakav problem ne bi bio..oni koji hoće ,,njima ostali Srbi iz tih kriminalnih struktura , pale kola provaljuju u kuće itd sikaniraju ih a kada krenu u Srbiju e onda ih srpska policija hapsi privodi u Bgd na razgovore i čak im i sudi, stoga nije tim ljudima lako…dok oni iz te takozvane što liste debelo uživaju u svemu ..kada im se pogleda samo garderoba …koliko to košta od kojih para ..

  5. Napokon,jedno veoma sadržajno i na činjenicama utemeljeno sagledavanje realnog činjeničnog stanja,sa jasnim postavljanjem diplomatsko-politickih ,nacijonalno-strateskih pa i razvojno-ekonomskih granica,mogućih budućih političkih čimbenika na političkoj sceni Srbije.
    O aktuenloj vlasti ne treba se izjašnjavati jer posljedice činjenja i nečinjenja su vidljive.
    Pratim političku scenu Srbije,ali nisam politički aktivan niti član neke stranke.
    Bravo za Djilasa,u načinu sagledavanja šireg konteksta odnosa u EU u odnosu na Srbiju.

  6. Pa ti Miki kad si bio na vlasti ni u Srbiji nisi otvarao fabrike a sad bi to radio na Kosmetu. Što se tiče tog investicionog fonda o kome pričaš imam predlog za tebe. Uloži tu milijardu evra koju si zaradio u taj fond. Otvori tri fabrike u Mitrovici, zaradi od toga još deset milijardi i sve ćemo ti krađe oprostiti. Cvrc malo.

  7. Bravo Dule sve si zaključio za desetku neka ulozi trećinu kapitala pa da verujemo,poredi Kataloniju i Kosovo veze sa vezom nema niko nije priznao Kataloniju kao novu državu u Španiji.Nema čovek pojma lupeta gluposti.Nastavi da se bavis uličnim protestima to jedino i znaš i kako se bogatiti na muci naroda

  8. Konacno da se I od ovog Djilasa cuje nesto pametno…a koji se od vas nije obogatio…vi sa.mo radite za sebe, a ne za Srbiju. Nisam verovala da u Srbiji ima toliko bogatih ljudi, mislila sam narod prica, ali sada vidim da je to istina.

Ostavite komentar


Politika

Mihailović o potpisivanju memoranduma: Srbija je danas podsmeh svetu 9

Mihailović o potpisivanju memoranduma: Srbija je danas podsmeh svetu

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je danas da Nemačka ima najveće rezerve litijuma u Evropi, ali nije dala dozvolu ni za jedan rudnik litijuma na svojoj teritoriji, a izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će raditi sve što je obećao Nemcima ocenio je kao "ponor srpske sramote".

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.