Đilas (SSP) dobio još tri sudska spora protiv Pinka, Objektiva i Srpskog telegrafa

Ostavite komentar


  1. Prestavnik režima misli da je interpolova poternica ,Karadjordjeva zvezda,doktorirao u kafani kod Starog Vujadina,predaje facebook,viber,skype i botovanje.Ima rečnik džambasa sa šabačkog vašara koji prodaje ragu na kilo,koja se rita,ujeda,loše vidi još slabije čuje,ali je spreman za najveću galopsku trku na svetu,vidi čuda u Parizu a konji trenirani u Nemačkoj.

  2. Da li neko stvarno misli da Zeksu i Pinku mogu stati na put?naravno da ne u ovakoj maloj zemlji takav covek je potreban bilo kojoj vlasti koja dodje,mozda bi Zeks i bio zatvoren da je u RF i da lane neku protiv V.Putina,ovako u Srbiji radi sta hoce,cak proizvodi i dronove za vojsku,ajd to neka mu i bude na cast ali ovo ostalo unistavanje mozga nacije.Molim administratore portala Danas da objave komentar,hvala.

  3. To je zato sto je AV zarobio drzavu, pa i sudstvo!. Ne sudi se posteno!

  4. Kada bi Vučić izašao na tv duel videlo bi se ko laze i čulo bi se na daleko o presudama. Ja bih uz presudu naznacila da mora da je objave u tim medijima koji su izgubili spor.

  5. Eto cistog primera demokratije u Srbiji.Dok nam je Aleksandar Vucic predsednik tako ce biti a posle ce Djilas gubiti sporove.E pa narode ako hocete da Djilas gubi sporove glasajte za njega prosto.

  6. Nije mi jasno da ste toliko ostrašćeni da nijedan komentar koji bar na neki način protiv opozicije čak i ako sadrži u isto vreme i protiv vlasti,nećete da objavite.Zar je to objektivnost,nezavisno novinarstvo.Znam da se savest plaća i tamo ivamo,ali bre onaj gore gleda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.