Đilas (SSP): Igrokaz SNS -a i premijerke o ispunjenosti preporuka OEBS-a za izbore

Ostavite komentar


  1. Za listu na kojoj bude tvoja stranka, ja sigurno neću glasati. Ti si u dolu sa Vučićem. Ko je u dilu sa njim, kod mene nema nikakve šanse.

  2. Svi vi, zajedno, ne da ste igrokaz, vi svi zajdeno ste teatar apsurda . . . Ruglo i bruka za ovaj narod . . . I ne zna se ko je veća, vi ili ovi koji jašu . . .

  3. Od 2012 ni jedni izbori nisu bili regularni.Krađa,otimačina,pretnje,ucene i podmićivanja na svakom koraku.O slobodi medija ne vredi ni pričati.

  4. Dule a koliko imaš godina ,dali se sećaš izbora 2000,2004,2008, ja sam bil u Demokratskoj stranci kad se išlo od vtata na brata i kakk je ko bio podmitljiv tako se i plaćalo. Nekk su prošli sa rućkom u kafani a neki bili skuplji,neki su padali na lažna obećanja od 1000 maraka,možfa sk ti tad pišak još j gaće pa sve zo neznaš. Ćuješ neke gluposti od ze lažljive opozicije pa misliš fs je zo baš zako. Nije ti firma otišla j stećaj iako je poslovala pozitivna a ti izleteo na ulici,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.