Đilas (SSP): Predlog dva zakona uskoro u parlamentu, očekujemo da uđu kao predlog svih poslaničkih grupa

Ostavite komentar


  1. mogli i bi da se založite i za donošenje zakona kojim će zabraniti ekološka katastrofa..RIO Tinto i ostali dalje od Srbije

  2. ajde djilas tebe interesuje politika ko i mene ali te ista stiti od kradja srpske sirotinje

  3. Roditelji čija su deca invalidi na konto toga imaju primanja zbog toga što se staraju o toj deci i ljudima, svuda u Evropi, CG, TZV Kosovu. Ovo društvo treba da usvoji takav zakon i pokaže da je zrelo i da je prevazišlo balkanski mentalitet, nadam se.

  4. Posten predlog, vrlo potreban za samohrane roditelje, ovo nema veze sa politikom i ko je za koga. Ali videcemo ko sme da glasa protiv, eto nas na ulicama da vidimo to ima para za sve sem za decu i njihove roditelje koji su u najlosijoj situaciji.

  5. Sledeci predlog za, skupstinu i poslanike svako dete automatski DECJI dodatak bez obzira na primanja roditelja. Kao na zapadu. Ionako kad daju POMOC penzionerima daju svima ako primaju visoke penzije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.