Đilas: Sud presudio da Vesić mora da mi plati 300.000 dinara zbog povrede časti i ugleda

Ostavite komentar


  1. Chek sada, da li to znaci da Djilas nista nije ukrao, a da ovi drugi sto pricaju to lazu?

    1. Ovo znači samo da su optužbe bile neutemeljene i nedokazane tj. znači da su lagali. Ne znači da su oni krali jer nisu ni tuženi da su krali niti je presuđeno da jesu. Znači i to da su kazne za klevetu premale i treba ih višestruko povećati uz obavezu da kaznu mora platiti onaj ko je i klevetao a ne građani iz budžeta što verujem da je praksa.

  2. Još kad bi kazne plaćali iz svog džepa novcem zarađenim poštenim radom …

  3. Kakva je to perfidna igra vlasti protiv opozicije. Jednostavno ce sa ponavljanjem lazi iskompromitovati svakog svog protivnika, a to sto to posle padne na sudu niko ni ne zna ili ima slabiji odjek nego sama laz. Kaznu naravno placa stranka i to je uracunato trosenje sredstava u u ovoj prljavoj borbi.

  4. Za takve presude treba da se imenovani skloni sa radnog mesta da ne ponovi istu grešku.Napredni radikali imaju fond za blaćenje opozicije .

  5. Ima li neko u ovoj zemlji koji misli da Vucic moze da odgovara za bilo sta

  6. Hahaha, pa šta bi sa dokazima što je Vesić mlatarao ? A, da. Stara radikalska škola koja više ne pali.

  7. Za Vesića je 300.000 RSD kao za običnog čoveja 0,32 RSD…i sve pošteno stečeno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.