Đilas: U Beogradu propada skoro sve

Ostavite komentar


  1. Mislim da vantelesna oplodnja i udzbenici za odredjene grupe stanovnistva jesu o trosku drzave u celoj drzavi

  2. Da, da sada je gospodin Djilas uvideo svoje greske i sada bi opet da se igra ljudskim zivotima, jos jednom bi da uspopasti grad, da ga dovede do bankrota zarad licnih ciljeva.Imali ste vasu priliku sami ste krivi sto niste znali da je iskoristite. Sada su na vlasti mnogo kompetentiji ljudi.

    1. Bote, niko nikada nije upropastio i opljackao Beograd kao tvoja nazadna sekta. Najgori ste rezim od dahija naovamo, cak ste i od njih gori. A sto se „kompetentosti“ tice, Vesic je bio na vlasti i onda i sada, kao i svi ostali preletaci od kojih se vasa sekta jedino i sastoji..

  3. U beogradu propadaju podzemni kontejneri koji su preskupi za odrzavanje, vozila komunalne policije koja su skupa i nema delova za njih. Da ne nabrajam dalje.

  4. Šta propada? Slavija, Kosančićev venac, Skadarlija. A ne, to je rekonstruisano.

  5. Šta propada, pa Đilas je uništio sve što se da uništiti, a sve u cilju da napuni svoje džepove, počev od sopstvene partije, koju je svesno finansijski i trajno uništio a kamatu, navodno daje po soptvenom priznanju-laži u humanitarne svrhe.Da bi sve to prikrio, on ovaj sistem vlasti monstruozni i beskrupulozno, sramno, poredi sa onim u predratnoj fašističkoj Nemačkoj, pa bi se reklo da i nije normalan. Na žalost nije tako, sve to svesno i planski radi, i to pred izbore, ne bi li i na taj mizeran način, dobio o lakovernih i neupućenih neki glas.Eto dokle je taj izrod od čoveka spreman da ide.

    1. Opisujes vladavinu tvoje partije: za sve ove godine SNS nije uradio ama bas nista korisno, a sve sto je Djilas lose uradio vi ste nastavili i jos ste 100 puta gori. Ma 1000 puta gori! On je makar uradio i nesto dobro, a vi?
      Ona arhitektonska nakaza od fontane, 2miliona evra a ne vredi ni 10% od toga (niti joj je tu mesto), jelkica od 83.000e, novogodsinja rasveta u oktobru, ono izivljavanje na ljudima 6 meseci dok ste kopali i raskopavali Slaviju da bi izmestili pesacki pet metara dalje. Hej! Mislite da su Beogradjani zaboravili vas teror? Da se prodajemo za sendvic? Hocete da pravite metro u Makisu da nas potrujete? Pravicete ga 150 godina. Planirate 28miliona evra za raskopavanje dve ulice oko Vukovog spomenika, pa to na planeti Zemlji nema!

      1. Све што си набројао па пута десет – није ни принети мосту, контејнерима и затвореним радњама и предузећима које су Ђилас, Динкић и Ђелић утаманили.

        1. @Petar Mnogo je gore, SNS je za krace vreme napravio mnogo, mnogooo goru stetu. i to su cinjenice a ne tvoje fantazije.

        2. Sta ima veze koliko kosta vazno je da svira pa mi smo bogati ludaci 20% jede na svedskim stolovima po ulicama nemoj da se sekiras jos dugo ce ovo ludilo da traje . Mladi ljudi su videli da ovde pomoci nema pa odlaze .

  6. Procitao sam tekst i prosto ne mogu da verujem da ovakve reci izgovara jedan covek koji je vec bio na vlasti i za koga znamo koliko nam je budzet grada unistio,koliko je nista uradio i koliko se sluzio marketinskim treikovima da bi zaveo narod. Tada je uspeo,ovaj put nece…kandidat opozicije koji nijedan realan plan nije inteo u kampanji, sve vreme se bazira na ideji kako je danasnja vlast losa, a ne na tome sta bi trebalo da se radi, moj glas sigurno nece dobiti…

    1. Danasnja vlast jeste LOSA, da ne moze biti gora, to je nesporna cinjenica. . Izneli su oni mnogo planova, steta sto ti u opisu radnog mesta nije razumevanje… ipak se od vas botova ne trazi pamet, samo odanost (I nedostatak obraza). Kome pa i treba tvoj glas, on ne vredi ni pola sendvica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.