Đilas na protestu u Novoj Varoši: Vučić pokušava Srbiju da uvede u građanski rat

Ostavite komentar


  1. Vucic ili njegov drugar Bosko koji bi da sarama sve ove koji ne misle kao on?

  2. U vezi Dragana Dilasa treba reci i naci na Rts-u jedan video u vreme I mandata U vlasti gde se jedan od „levorukasa“ iz SPS -a Milutin Mrkonjic veoma pohvalnim recima izrazava o njemu.To sve govori da su u Srbiji dominantne klasne interesne grupe a ne one koje o Kosovu koje govore kao mitu i stvarnosti srpske drzavnosti.

    1. Đilas je bio gradonačelnik Breograda (posle Branka Pešića, najbolji), nikada nije bio u državnim organima, a pohvale od inženjera Mrkonjića (inače iz SPS-a, sadašnjeg vernog Vučićevog koalicionog saputnika) je dobio zbog izgradnje dva mosta (Pupinovog i mosta na Adi) i petlje kod Batajnice (koja, posle svrgavanja Đilasa, još nije povezana sa Batajnicom), kao i renoviranje Bulevara revolucije – Bulevar kralja Aleksandra – (kojim je tada moglo da se prođe bez zastoja za dva minuta, a danas je zakrčen bahatim ponašanjem, koje oslikava ovu vlast) …

    2. A nas glib, iz vremena vladavine Slobe Milosevica, hocemo i tog perioda da se podsetimo..Da li je ista u svom stavu promenio,.. Naravno da nije. Samo prazne retoricke fraze i mnoga glumatanja koja ga drze na vlasti.

    1. Bas si me ma nasmejao. Ovaj klovan se uziveo u ulogu spasioca zemlje Srbije i ljudi.Samo poluludi ili interesni svet bi mogao da mu poveruje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.