Đilas: Učinićemo sve da ne bude nikakvih incidenata na protestu kod Pinka

Ostavite komentar


  1. Aktuelni predsednik države ne može da zaboravi da je od Đilasa izgubio u trci za gradonačelnika. Zato je opsednut svojim političkim suparnikom.

        1. Ali Đilas danas nema ni 10%. Ta lopina ne može više da pobedi ni na izborima za skupštinu stanara. Dok je pobeđivao, Srbija je gubila.

          1. Jel izgubio za gradonacelnika ? Jeste.
            Lopina, fasista, tajkun. Aj smisli nesto novo, jadni ste.
            A veceg fasiste od ovog vaseg nema. O lopovluku da ne pricamo.

          2. Ovo je klasicna BOTina,ili sendvicar,koji nikad nije usao u Bgd,a da to nije bio miting

  2. Očemu ovaj govori.Pa njegov najbliži saradnik Obradović je najavio da će blokirati saobraćajnice.

      1. PODRŠKU SADAŠNJIJ OPOZIJI VIDEĆEMO NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA. MITINZI I GALAMA BILO NA ULICI ILI PREKO MEDIJA NISU RELEVANTAN POKAZATELJ

      2. Naravno da nema. Naravno da u ovoj zemlji nema više od 5% napaljenih i isfrustriranih koji bi ovoj lopini mogli jednu reč da poveruju. Zato devojčica ne sme na izbore (pod istim onim uslovima koje su on i njegovi kreirali; nekad im je odgovaralo).

    1. Kakva nam je vlast,na celu sa velikim vodjom,ovi su zlatni.Procitah pre par dana izjavu „premijerke“ Brnabic,da je srecna sto je u timu predsednika Vucica?!Majko mila imal kraja poltronstvu i ulizistvu.Ovo je kolektivna paranoja.

      1. I ti bi bio srećan/srećna da imaš tu privilegiju, nego… kiselo grožđe.

      1. Bruka je koliko ste kreativni. Zato vam i „raste“ podrška. Bitno je da vaši mozgovi još nisu dovoljno isprani. Nastavite tako.

        1. O kome ti pricas nesrecnice ? Koji „mi“ smo kreativni ? Kome raste podrska ? Ja za razliku od tebe razmisljam i govorim u svoje ime. Jadan si botu.

  3. i nemojte da zaboravite da ponesete testeru, da sve prođe mirno i demokratski

      1. Evo ja sam opozicija, školovan, otac dobrog studenta a supruga profesor univerziteta. Ne upadam u televiziju, ne nosim vešala ni testeru. Za razliku od Vas mislim svojom glavom i opozicija sam svakoj vlasti jer njih treba kritikovati da ne bi došli u poziciju kao ovi sada da mogu da govore i rade šta god hoće bez ikakve odgovornosti. Nevolja je što delite jedan mozak a u takvim situacijama nema dovoljno za sve. Isključi TV, uključi mozak i otvori novčanik.

        1. Otvoriš novčanik i shavtiš da ako primaš minimalac nemaš Đilasovih 160 evra, već Vučićevih 240. Shvatiš da prosečna plata nije 350 evra, već 430. Shvatiš da se u Srbiji gradi i da je ova zemlja danas poštovana, za razliku od perioda pre 7-8-10-15 godina. Ali to ako imaš mozak koji može da misli. Tužno je kada se jedan „školovan čovek, otac dobrog studenta i suprug profesorke univerziteta“ identifikuje sa fašistima, tajkunima i siledžijama. Sramno, zaista.

          1. Rale, Tale, Sale, janko i Joca, Dana, Stana, Ana i baba Kurana a tu je i Anastasija, Lija, Kija, Mina i naravno DŽej. Botovi jer to vi bolujete od iste bolesti kao i vaš vrhovnik?

  4. ako bar jedno jaje ne ostavi potpis na zgradi te propagandne ustanove ti protesti su propali.

  5. Mora da je prpa kad su se i ovde na ovom uglednom portalu „Danas“-a svesrdno, ali polupismeno, nesuvislo i nekreativno ustremili botovi omalovažavajući sve one koji misle drugačije ili bolje rečeno misle svojom, a ne tuđom glavom. Pritom nisu svesni, a kako bi i mogli biti kao takvi, da ovde ne mogu da kreiraju javno mnjenje jer „Danas“ čitaju daleko pismeniji i smisleniji ljudi koji prave jasnu diferencijaciju između žita i kukolja. Ali, neka ih, neka piskaraju svoje nebuloze čime samo ogoljuju sebe u očima naroda, a sve to ima određenu reperkusiju u povećavanju nezadovoljstva mislećih građana.

  6. Imam 57godina,rodjen sam U Bgdu,I ne mogu da verujem,da u mojoj zemlji,s kojom sam se toliko ponosio,postoji toliki broj poltrona,koji bi za Vucicev sendvic,hiljadarku,dali I svoje dupe,ponose se onim cime bi se I budala stidela,ja vas molim,vratite se I prvo zavrsite ptave skole u svojim selima,namestite zube,da ne pomisle po svetu,dda su svi u Srbiji krezavi,I navite se casnim svojim poslovima,konobari,frizeri,keramicari,budite I narkomani,ako zelite,kao sto su Vulin I Mitrovic,ali nemoj te u zemlji koja je stvorila jednog Pupina,Tesluu,da zeliite da budete ministri,direktori,jer za to je ipak potrebna intelegencija I razvijen mozak,I 19 aprila,nrmojte pisati I bacati djubre,gde vam padne napamet,I idite ko stoka u grupama,da se ne izgubite.

Ostavite komentar


Politika

"Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo": Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora? 8

„Zablude o ujedinjenju i ideološko ropstvo“: Kako je premijer Vučević pred poslanicima predstavio Deklaraciju sa Svesrpskog sabora?

"Ova deklaracija nije plod ničijih želja i diktat ničije volje. Ovo je program za naš spas, deklaracija za naš opstanak. Ovo je platforma kišobran pod koji treba svi da stanemo i saberemo se u vreme i u vremenima koja dolaze", rekao je tokom prvog vanrednog zasedanja Skupštine Srbije premijer Miloš Vučević, predstavljajući "Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda", koja je u javnosti poznata i kao Deklaracija sa Svesrpskog sabora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.