Đilas uputio pismo američkom ambasadoru Hilu

  1. Ovako sročeno pismo američkom Ambasadoru (čitaj američkoj državnoj Administraciji) može da pošalje samo totalni laik i politički dunster. Od danas je u Stejt Departmentu ubeležen kao čovek koji je bez ikakvih dokaza optužio visokog američkog službenika za primanje mita i korupcije.

  2. Морао сам да се умивам неколико пута и да се вратим да прочитам ово, Кристофер Хил, човек који је амбасадор а који је реално ЦИА, исти човек који је 90их био на свим антисрпским позицијама, он је на платном списку Александра Вучића. Па онда је тај Александар Вучић у домену политике лично Супермен.

  3. Ma naravno Dragane. Ne zavise ti od Hila ni zarada, penzija ni poslovi. Bar će ti biti lakše na duši iako će se sve odbiti od njegovih debelo pendžetiranih obraza.

  4. Ne verujem da su pričali samo o litijumu, mislim da im je glavna tema bila kako da što pre smaknu Vučića sa vlasti.

  5. Sve to, ta bitanga od Americkog ambasadora veoma dobro zna.Prosecni Amerikanci su veoma gostoljubljivi, iskreni i posteni.Oni koji vode drzavu i politiku su kao i ambasador Hill
    Ali vredi ovo pismo, i trebali bi svi iz opozicije da mu posalju isto.Bravo za Djilasa.

  6. Bezobrazluku i drskosti nekih aktuelnih zapadnih političara nema kraja . Zbog svojih interesa suspendovali su sopstvene vrednosti u koje se kunu .

  7. @Vladdimir Da,da, a kad Vucic svaki drugi dan izgovara jos gnusnije stvari o svakom drzavniku na svetu, onda teska onanija od takvih kao sto si ti. Koja si ti plesnjiva botina, kojoj treba zabraniti da uzme tastaturu u ruke dozivotno. Sve vas koji podrzavate „ovo“ sto je na vlasti treba optziti za VELEIZDAJU SRBIJE. Klasicni petokolonasi. Od svih vrlina koje ovaj narod ima, nekako na kraju uvek preovlada taj vazalski gen. Samo je pitanje na koji ce se nacin ispoljiti, kroz otvoreno delovanje protiv Srbije, ili kroz usiljeni poatriotizam koji se povezuje sa koriscu, nikako sa ljubavlju prema otadzbni. Kako vi svi umete da glumite neki „glas razuma“ kada je u pitanju bilo ko osim vladajuce garniture da je to gore od svake ljiavstine. Sutra da ovako nesto izgovori Vucic, a hoce, jer sledi obracanje o delu teritorije koji ste vi predali na celu sa njim, pisaces hvalospeve o istorijskim govorima i velicaces budalastine koje ce biti izrecene. Ovo pismo je hirurski precizno, gadja u centar i sustinu i vase vladavine i odnosa zapada prema njoj. Znam da vas boli kad vam neko sasipa istinu u lice, posto je vas zivotni moto ziveti u lazi i samoobmani, ali naci zamerku na ovo pismo moze samo ortodoksni bot, ili covek koji nema dodira sa realnoscu.

  8. Gospodin Hil i Gospodin AV su na platnom spisku multinacionalnim kompanija koje ovde vršljaju i razaraju naš Narod. Nama su ovih dana u fokusu rudarenje i litijum a narod na Kosovu i Metohiji je u haosu. Čudno je da nešto ne preduzme međunaroda zajednica i zaustavi prodaju i otimačinu Srpske imovine verovatno imaju odobrenje. Zašto se u Mitrovici prodaju Albanskim tajkuni a bliski Kurtiju prodaju takođe verovatno tajkunska imovina Srpskih tajkuna. Ništa neznam šta se sešava, gde je AV i Hil da objasne svima kad i ovako imaju komentare. Da li ovo moramo da mirno gledamo i naslućuje o koje više para uzeo. Mi više nemamo državu jer i institucije ne postoje ni ovde a ni na severu Kosova. Stigla je optužnica znači AV ćuti jer brani Radojčić koji je mogao da napravi veći problem ali otkrili su ga Nato snage i gledale šta radi heroj koji se zavukao u vilu i ćuti. Znači stigao je račun za naplatu nije dovoljna vila na Gazivodama. Sram vas bilo i vi vodite državu….

  9. Hil je na istom spisku kao i ti i Vucic a to je spisak unistitelja Srbije i zatiranja Srba zarad profita i licnog bogacenja

Ostavite komentar


Politika

Okupacija Kosova nije opcija? 8

Okupacija Kosova nije opcija?

Nije verovatno da će predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, proglasiti okupaciju Kosova, jer bi se time zamerio Zapadu i to bi bila samoubilačka misija. Uz to bi morao da kaže ko ga je okupirao, da li Albanija, Amerika, UN ili Kurti, smatraju sagivoornici Danasa komentarišući mogućnost da se Vučić odluči na proglašenje okupacije dela teritorije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.