Đilas viđen ponovo za gradonačelnika ili ministra?

Đilas se inače nalazi na spisku odbornika Skupštine grada kao predstavnik DS, što otvara mogućnost za spekulacije o tome da bi bivši predsednik DS mogao ponovo da bude gradonačelnik Beograda
Spekulacije o napuštanju Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. Sad bi trebala opozicija u Skupštini grada da krene polako sa provociranjem odbornika SNS-a, sa tim da li bi glasali za Đilasa, bivšeg političkog oponenta. Verujem da bi 90% njih odgovorili sa NE. Na taj način ih diskreditiju i dokažu da su samo marionete, a ne odbornici.

  2. Ne znam mnogo o Đilasu, međutim, pravedno je reći šta god ko mislio o njemu, bio je ok gradonačelnik.

  3. Sta ces kada Vodja na srmt mrzi svoje kadrove i ne da im nista. DZabe oni gaze blato po predizbornoj kampanji i tuku se sa normalnim ljudima, Zapad i Rusija ispostave listu svojih zelja i tako Vodja popuni svoju Vladu.

  4. A da se sete da gradjanima vrate pravo da biraju prvog coveka?Ako smo odgovorni,ako mislimo na grad i buduce i sadasnje stanovnike,onda ni Djilas ni Mali nemaju nikakve sanse jer rade za stranku i za sebe.
    Putinov sindrom sa laznim diplomama i drzanjem vlasti po svaku cenu(inace si mrtav,siromasan ili samo robijas)se siri a Vodja koji voli sve sto onaj u Moskvi radi streberski gura sve gore i gore kadrove koji ce cuvati njegov polozaj i zajednicke pare do zadnjeg…Srbina ili Rusa,svejedno.

  5. Setite se samo zbog čega je smenjen Đilas u DSu… to su bili rezultati na predhodnim izborima a kako su sada prošli ti isti koji su ga smenili. Ne pada im napamet da daju ostavke ili nešto slično.Đilas je brend Beograda i u svakoj kombinaciji bi voleo da ga vidim da radi nešto od javnog značaja.

  6. Može, ali ne treba mu podrška sns-a. Da li je to moguće?????

  7. Bio je i ostao glavi razvaljivac ds-a. Sa druge strane, bas je lepo što su se pomirila dva krila udbe. Sad njih dvojca mogu zajedno da razvlače lažovske osmehe dok maze decu. Ne zna se koji je gori.

  8. Kakav crni Djilas!!! Opet??? To jedino ako su im uvalili patku da padne vlada…

  9. Da, verovatno je puka slučajnost da je "veliki vođa" kao prvo kadrovsko rešenje osmah po useljenju u Nemanjinu 11 imao u vidu Đilasovu ex suprugu za fisoku funkciju u sedištu EBRD u Londonu. O seči platana na Bulevaru i drveća po Velikom Tašu drugom prilikom

  10. e mogao bi ponovo za gradonacelnika da zaustavlja buseve kod sajma po vrucini i trkeljise putnike!

  11. Jel" to bese onaj sto je tukao tasta i tastu serpom u hodniku zgrade na Vracaru? Il““ to bese onaj kome je firma od dolaska na mesto sefa kancelarije "za narod" svake godine imala godisnji rast od 10x…Pametan. Da nije to onaj sto opravi Bulevar, sto posece desetine platana, sto pogura ono "cudo" od mosta na Adi gde auto skole izvoze pitomce da vezbaju poligon ili gde se taxisti okupljaju ( 2x dnevno) da odigraju po koju na"male golice"….Kraj. Toooo Srbijo.

  12. Најбољи градоначелник, много је урадио. Тек сад се види његово дело у односу на празне приче актуелне градске власти.која једино уме да асфалтира траву за паркинг и направи свечано отварање неколико квадрата бетона.

  13. Djilas je bio odlican gradonacelnik. Nesto slicno Branku Pesicu. Beograd je za vreme njegovog mandata bio dostojanstven grad. Voleo bih da Djilas opet preuzme funkciju gradonacelnika, da se stanje u gradu sredi koliko toliko. Ovo je katastrofa sta su Mali i Vesic napravili od Beograda.

  14. Djilas je pljackao i pljackao. Nije se smirivao do poslednjeg dana.
    Nece biti pozvan, ali tuzilac bi mogao da ga pozove….
    Na mali hitan razgovor

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.