Đilas: Vlast u Boru organizovala protest, predstavnici SSP zabranjeno da govori

Stranka slobode i pravde održala sednicu predsedništva u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Ne znam razloge, ali ovo što vi iz tzv. opozicije, samo pomaže siktatorskom režimu. Ili ste deo tog režima, ili ste zalutali u politiku. Stvarno, strašno je u Srbiji! Nema nade.

  2. Govori se da su protesti u Boru spontani, a Djilas da ih je organizovala vlast. Djilas je postao opsednust vlastima u Srbiji.

    1. Je l’? A šta je to apardhejd? Nemaš pojma, ali si negde čuo taj izraz, pa ajde da ispadneš pametan.

  3. Da li je realno ovo što čitam, vast organizovala protest da bi zabranili nekom iz SSP da govori. Jadna li si opozicijo.

    1. Znaci,ovi nikako da shvate.Narod ih nece,ali se oni i dalje trpaju.Sad da izadju,ceo UOS,ili kako se vec sad zovu,ne bi presli cenzus od 3%.Dok ovi vode nekakvu opoziciju,nema leba.Treba da dodju novi likovi,pametni,nekompromitovani,nekorumpirani i da oni povedu.a ne ovi istroseni politicari i ispusene mustike.

  4. Zadivljen sam koliki je „stručnjak“ Dragan Djilas. Za 6 meseci bi se živelo bolje. A koliko bolje? Mene to zanima. I ako je toliki stručnjak šta je radio onolike godina dok je bio na vlasti?

  5. Ako je Djilasov veliki plan da treba potrošiti ogromne količine novca ulažući u, istina, bitne stvari, nisam baš zadivljen. Ni sada niko ne spori da treba ulagati u te sektore i plate. Ali, odakle bi on našao taj novac? To su milijarde u pitanju. Pa ne može da ih ubere sa drveta.

  6. Upkoß činjenici da se svi gradjani Smedereva i Bora truju a predsednik Srbije je ponosan jer je svaki deveti gradjani član SNS uprkos činjenici da se svi gradjani u Smederevu i Boru truju jer kineski vlasnici nisu ugradili filterebna kineskim fabrikama. I ne zaboravimo da jednu adekvatno obrazovanim SNS kadrovima jedino se ističu Orlić, Kuburovic, Nedimovic i Mihajlovi,.

  7. Sigran sam da če se rešiti stanje sa zagadjenjem vazduha u Boru, grad jeste zagadjen, ali nije to samo od sada, bilo je i ranijih godina, tako da očekujem od Kineza koji su kupili tu kompaniju da reše taj problem.

    1. Nisu Kinezi kupili fabriku nego su je dobili na poklon za uslugu „brani Kosovo u UN“…

    2. Bravo Nikola na komentaru nesumljam dasi jedan od onih pola miliona clanova SNS koji ocekuje neki benefit svojim clastvom , nebime iznenadilo dasi bio i clan DEMOKRATA doksu bili avlst …..

    3. Naravno, taj problem zagađenja je samo privremen, a na duže staze Borani su dobili mnogo dolaskom novih investitora.

    1. Nema dokaza jer je sloboda govora u Srbiji danas i više nego dobrodošla, a priče o tome da je nema su samo još jedna bedna fantazija opozicije.

  8. E tako i treba! A vama svima treba oduzeti drzavljanstvo i pasose jer ste drzavni neprijatelji!
    A ovonsve sto „kao“ nudite, sve to vlast vec radi i to troduplo vise i bolje!
    Trazote drugu drzavu i idite kod onih za koje radite pa se tamo kurcite i lazite i zavadjajte narod.bruko srbije

  9. Evo jasnog odgovora na pitanje ko je politizovao proteste u Boru. Klasična zloupotreba građana Bora od strane opozicije.

  10. Da li postoji i jedan dokaz za ovu tvrdnju, ili moramo da verujemo po automatizmu u to, samo zato što je on to rekao.

Ostavite komentar


Politika

Iz Evrope poručuju Vladi da zaustavi štetan projekat rudnika litijuma 9

Iz Evrope poručuju Vladi da zaustavi štetan projekat rudnika litijuma

Politička platforma Solidarnost, deo partije Evropska levica, saopštila je da je ta organizacija, koja je zastupljena i u Evropskom parlamentu, izrazila solidarnost sa narodom Srbije u borbi protiv otvaranja rudnika litijuma u regionu Jadra i pozvala Vladu Srbije i Evropsku uniju (EU) da odustanu od tog "štetnog projekta".

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.