Đilas: Vučić da podnese ostavku, u Vašingtonu je ponizio i sebe i Srbiju

Ostavite komentar


  1. Bravo za g.Djilasa, nazalost sve tacno od reci do reci.
    Jos jedan u nizu istorijskih dogadjaja. Treba zavrsiti ono sto su izgubili 1999.godine.
    Veliko ponizenje za Srbiju. Odgovornost.

    1. Ko je našao da kokodače nešto, zamislite Don Djilas, koga su interesovale samo sekunde i pare dok je bio na vlasti. Nije znao ni gde se nalazi KiM, a nije ga bilo ni briga. Don Djidon bi kiečao na čaure, samo da udje u Belu kuću, pa on se sa Vesečkom zvanim „Boško“ četvoronoške ušunjavao u američku ambasadu, na šta li je sve spreman da se ušunja u Belu kuću, da se samo zamisliti. Tramp je ipak bogatiji od Don Djidona, tako da mu ni ukradene naše pare ne bi pomogle.

      1. Gos Ljubisa, nije ovde bitan g.Djilas koga zovete mafijaski Don.
        Ako imate neki dokaz za njegovo kriminalno ponasanje molim da prijavte JT.
        Ovde je u pitanju zavrsetak izdaje nacionalnih intersa od 1999. do danas.
        Nije g.Djilas izgubio KiM, vec gospoda iz SPS-pok.Milosevic, Dacic i SRS-Seselj, Nikolic i Vucic-SNS.
        Oni su izgubili sve ratove i nasih sunarodnika nema vise u RH, delovima BiH, KiM…….

        1. Gde Vam se zagubi DOS i DS u tom nabrajanju? Sta su oni radili deceniju na vlasti? Secam se nekih katastrofalnih odluka.

        2. ZELJKO A KO JE POTPISAO 2008 GODINE PRIZNANJE KOSOVA . VUK JEREMIC MINISTAR SPOLJNE POLITIKE,DRAGAN DJILAS ,TADIC I VLADAJUCA DS STRANKA. AKO NISI ZNAO PITAJ AKO SI ZABORAVIO OBRATI SE LEKARU

        3. Kakav dokaz trazic. Nije ti dovoljna cinjenica kako je za vreme svoje vladavine postao medju najbogatijim ljudima. Kako samo se pitam. Nismo slepi i ne moze se negirati ono sto jeste.

      2. Gospodin Don opet udara. Nisko i primitivno.
        Dok se neko bori za svoj narod,neko daje sebi za pravo da prica i komentarise gde mu mesto nije.

  2. Sve sto ste naveli je istina koja je poznata svakom normalnom coveku u Srbiji. Medjutim utopisticki je ocekivati bilo kakve moralne poteze Vucica. Narocito da on podnese ostavku. On je pokazao izvodjenjem svojih krvoloka na mirne demonstrante kako sa vlasti nece otici bez prolivene tudje krvi. Imajte to u vidu sledeci put kada navodno budete zahtevali Vucicevu „ostavku“. Za njega ne postoji takva „opcija“.

  3. Sve je tacno. Od A do S.
    A fotografija zbunjenog, izgubljenog, uplasenog, nemocnog, izbecenog vucica u magarecoj klupi uspred Trampove katedre od radnog stola u Beloj kuci, sve govori.
    I o jadnom vucicu, i o nepostojecoj drzavi Srbiji koju je vucic prvo upropastio za 8 godina, a onda ostatke uzurpirao i pretvorio u svoju privatnu imovinu, i o jadnom, bednom, ponizenom, opljackanom, primitivnom, a nadasve neverovatno glupom narodu koji zivi u Srbiji.

  4. AV je napravio najvecu gresku sto se nije pobunio protiv promena Ustava SFRJ iz 1974.

  5. Na tom sastanku u Vašingtonu mislim da je bilo više iznenađenja nego što naša delegacija priznaje. Amerikanci su ih naprosto zaskočili. Trampu je važan Izrael i Jevreji zbog izbora, a šta je nama trebalo da prihvatimo razmeštanje ambasade u Jerusalimu? Sama činjenica da je prihvaćeno da se Srbija ne protivi da Izrael prizna Kosovo i da Kosovo ne traži prijem u međunarodne organizacije još godinu dana ( a posle toga može), dokaz je da Vučić pristaje da Kosovo dobije stolicu u UN za godinu dana pa neka to kaže narodu na svojoj TV Pink. U svakom slučaju položaj Vučića i Hotija u Ovalnom kabinetu bio je ponižavajući i to je dokaz da ih Amerika ne tretira kao ravnopravne predstavnike država već su samo bili ikebana za Trapove izbore.

    1. Za tvoju informaciju, Dragan Đilas je bio najbolji gradonačelnik nama Beograđanima. Dva puta je glatko pobedio A. Vučića na gradskim izborima. Vučić je preoteo vlast u Beogradu pokupljivanjem odbornika iz DSS – a, i tada je ponudio Đilasu da ostane gradonačelnik, ili da čak bude premijer, ali da bezpogovorno sluša njega.Normalno da je Đilas to sa gađenjem odbio. Od tada Vučić svakodnevno sipa laži protiv daleko sposobnijeg protivnika.

      1. Samo mi nabrojte sta je Djilas to dobro uradio za grad Beograd. Po cemu je najbolji. Po kontejnerima podzemnim koji su svi propali, po mostu za koji jos nije objavio koliko je kostao, po Velikom bratu kojeg je uveo i upropastio Kosutnjak i narod zatupeo od rialiti programa a on se obogatio, interesuje me sta je on to ucinio dobro osim sto se obogatio.

  6. Ma sta rece!? A ti bi nam osvetlao obraz kao tvoj dojucerasnji saigrac Jeremic,tj.prodao bi nas za saku para!

  7. Upravo nebrigom i neradom bivših vlasti Srbija se i našla u ovako teškoj situaciji.Sve pohvale za predsednika, pokazao je kako se brani Srbija. Naša delegacija je u Americi mnogo postigla, uspeli su da izdejstvuju tri i po milijarde dolara za pruge, puteve, nisu priznali Kosovo, izdejstvovali su formiranje ‘ malog Šengena ‘, zbog svega toga cela Srbija može biti zadovoljna.

  8. Svojim prisustvom i potpisom dao je legitimitet uspostavljanju diplomatskih odnosa Kosova i Izraela?A ponizno je prihvatio ultimatum preselenja ambasade Srbije u Jerusalim?Brutalan.O njemu je najbolju sliku dala Zaharova, bez obzira na izvinjebje.

    1. DRAGANE IZRAEL JE GRANICA IZMEDJU ISLAMA I HRISCANSTVA. AKO IZRAEL PROPADNE ETO ISLAMA OPET KOD NAS I MI TREBA OD TOGA DA SE BRANIMO. DOSTA IMAMO POTURICA U SRBIJI ,CRNOJ GORI I BOSNI I HERCEGOVINI. ALIJA JE OVE POTURICE IZ BIH PREKRSTIO U BOSNJAKE ZBOG BOSNE,A OVI IZ SANDZAKA BI TREBALI DA BUDU“ SANDZACI“ POSTO SU IZ SANDZAKA A IZ CRNE GORE“CRNJACI“. MALO JE GLUPO STA IMAJU MUSLIMANI ZAJEDNICKO IZ SANDZAKA I BIH I IZ CRNE GORE,JEDINO STO SU MUSLIMANSKE VERE I „POTURICE“ “ POTURICE“. DO 1993 SU BILI SAMO „MUSLIMANI“ POTURICE DOK IH ALIJA NIJE PREKRSTIO.

  9. vucicu dajte u javnost svaku tacku da narod vidi sta ste ti i hoti potpisali.Otiso u vasington o ekonomiji a pustio da izrael prizna kosovo izmsti ambasadu,a sto bi se reklo nij se arazgovaralo o ekonomiji nego o svem i svacemu,izraelum5g,gasu,hezbolahu,pavima gej zajednice itd

    1. Sporazum je objavljen javno, to što je Danasu i Ne1 zabranjeno da ga prenesu čitaocima i gledaocima, to vidi sa njima, a ne sa Vučićem, i pre nego pošalješ neki tekst, obavezno ga pročitaj i ispravi.

  10. Tuga kako je samo Vučić mogao tako da „podceni“ Đilasovu Srbiju. Sada Đilas ne može da ide u svet, jer ga je sramota.P.S.Zezam se naravno.

  11. Rece covek koji se klanjao i po stranim ambasadama i po belom svetu. Kada je postao deo opozicije pisao je pisma o Srbiji kao najgoroj drzavi. Sramota za takve reci.

  12. Sve ovo govori covek koji je unistio Srbiju i jos ima obraza da pljuje po nekome ko je Srbiju digao iz pepela. Zaista neverovatno!

  13. A zasto ti nisi podneo ostavku u vreme kada si bio gradonacelnik Beograda. Svi dobro znaju da nisi ucinio nista dobro za taj grad,vec iskljucivo za sebe.

  14. Pre bih rekla da Djilas sebe ponizio kad kaze da Vucic treba da da ostavku nakon Vasingtona: da li bi on mogao bolje? Cisto sumnjam…narod vec zna i osetio sta je radio dok je bio na vlast…

  15. Žao mi Vučića, pre neku godinu Makron ga postavio iza leđa Tačiju, sada ga Tramp posadio na hoklicu, svaki put sve gore. Najbolje da sedi na Pinku i priča šta voli. Pogledajte samo kako je svojevremeno Đinđić dočekan u Beloj kući., sa punim poštovanjem.

  16. Nemoj da brigaš za Srbiju i Vučića, narod voli i Srbiju i njega za razliku od tebe koji voli samo sebe i pare.

  17. Ne priznajem ovakve komentare coveka koji zove strane organizacije da ga postave na vlast u Srbiji. Demokratija?

  18. Vucic i da podnese ostavku, Djilas se ne bi popeo na vlast. Od podrske mu je ostala sacica ljudi. Upoznao ga je dobro narod.

  19. Vuci nikada nije ponizio Srbiju, uvek je branio nase interese dostojanstveno. A ako je neko ponizio Srbiju, to su onda bili Djilas i ostali zuti tajkuni, koji su 2008. predali KiM!

  20. Srbiju su najviše ponizili političari kao Đilas i njemu slični, koji državu vide kao šansu da na njoj nešto zarade.

  21. A ko je ta opozicija????Pa opzivija se raspala davno a sad se koljete medjusobno ko gladne zveri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.