Đilas: Vučić pozvao NIS i proizvođače benzina u „rikverc“, ja bih rekao da je „rikverc prop’o“

Ostavite komentar


  1. Nije prop’o!Sad sledi “poziv” Djilasu i “ uspesnoma da deo drzavnog bogatstva kojeg su zaradili” prebace “na racune drzave.

  2. Čudi to sa ,gazda, naređuje privatnicima ,,da cene goriva idu niže, Srbija nema ništa svoje ..u državnom vlasništvu sa može da naređuje, sve su stranci u našoj zemlji ..Nis je ,ruski onda ima još tih snabdevača to su privatne kompanije i sta ovaj misli privatnicima da naređuje, dno dno ..a ,,kači se sa nekim akcizama u ceni goriva , i puni svoje budžete pa sto on ne smanji ta državna zahvatanja i tako umanji cenu goriva ..to neće eto i sad nas čeka opet podizanje akciza i sve će da poskupi ….od nad uzima puni budžet i nama vraća ..sve u krug…..eto učinak njegov

  3. Kada jedna država počne sa zaduživanjem kod ino komercijalnih banaka što podrazumeva kamatu iznad 7% to je kao kada se gradjanin zaduži kod zelenaša.
    Treba ispitati već sada ( postoji način)
    koja sredstva obezbedjenja za dobijanje kredita su dali u ime države ministar finansija dr. Mali uz konfirmacije NBS guvernerka dr. Tabaković ! Ako se već juče ne preduzmu pragmatično akcije da se zaustavi agonija finansijskog fijaska i kolapsa funkcionalnog poslovanja države naći ćemo se goli i bosi na livadi ošamućeni kao da smo pali sa Marsa. Ludaci na vlasti su nas prodali i izdali. Izbori što pre ili upad u Skupštinu da se zlo iskoreni.
    Ne ponovilo se takvi zlo !

  4. @Limar
    Pseudonim „žuti“ je od ove vlasti uvek korišćen kako bi se opisalo sve loše, „najgore od kad je Srbije“. I sve se pripisuje Demokratskoj stranci a ona je faktičku polugu u vlasti imala svega 1,5-2 god, dok Koštunica (DSS) nije izabran za premijera. Niti on niti G17, treća bitna grupacija u tom periodu, nemaju veze sa Demokratskom strankom niti žutom bojom. Zato i nisu imali problema da naprave prebeg i popune vise od polovine izvršnih pozicija u SNS vlasti od 2012. A onda su se svi oni ogradili od perioda 2000.-2012. ostavljajući beleg propasti na Demokratskoj stranci, „žutima“, što kod svakog samomoslećeg građanina nikad neće moći da prođe.

  5. Svi ‘žuti’ (ili skoro svi) su i sada u vlasti! Dobro jutro! Čast izuzecima. Nepismeni vatrepolista vodi BG, ŽUT, Vesič ŽUT i možemo tako beskonačno. Oni najviše i napadaju ŽUTE. To je zaista vređanje zdrave pameti. Kada čete to shvatiti?

  6. Zatvorili ste domaće banke da bi otvorili mesto za inostrane koje su vam to dobro platile,

  7. Sve receno je tacno,ali to teba uturiti narodu u glavu i treba se drzati datih reci obecanja a ne sve obecavate a kada zasednete u stolicu radite protiv naroda i drzave. I moraju krivci da odgovaraju (ne kao Miskovic) stvarno pa ma ko bio.

  8. Hvala bogu),najzad nesto konkretno .Tako je Gospodine Djilas. Kazite narodu kako cete resiti probleme stranackog zaposljavanja i sta raditi sa onima sto primaju plate ,a ne dolaze na posao,sistem skolstva koji je nakaradan,prodaju fakultetskih diploma i sl)Pozdrav

  9. Nemoj nikoga da savetuješ jer smo u vašem periodu vladavine jedva krpili za mnoge stvari potrebne za život.

  10. Ajde vise ne glumi krijes se iza marinike i borka dok se u njujorku bije bitka za kosovo ti razmisljas da se docepas budjeta da radis sto si radio stidi se

  11. Ajde ovako.
    Štampaju se pare. Dokaz, toliko.
    Enormno se zadužujemo po visokim kamatama. Dokaz, kod te i te banke.
    Crno na belo.
    Ugovor sa narodom, besmislica.
    Deklaracija o propadanju države, takođe. Povraća mi se od tih gluposti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.