Đilas: Naprednjaci protežirajući Milana Radoičića „doveli zemlju na korak od katastrofe“

Ostavite komentar


  1. “Protežirajući” – dakle u srpskom jeziku nemamo odgovarajuću reč za tako nešto ili se samo pravimo Francuzi?

  2. Nije SNS protežirao Rodoičića, nego Amerikanci, inače bi bilo potpuno neverovatno da čovek koji je na „crnoj listi“ US u isto vreme bude važan strateški partner najveće američke vojne firme Bechtel, i da sa njima gradi autoputeve u Albaniji, Srbiji, Madjarskoj i Austriji.

  3. Не „протежирају“ Радоичића напредњаци, него твој пајтос Александар Вучић Паризер лично, али га не помињеш да се не наљути.

  4. Radoicic bio na sahrani danas srpskog junaka, Obilica, a ti ? Radoicic je postovan i voljen od srpskog zivlja na Kosmetu, a ti ? Radoicic sakom i kapom pomaze i deli siromasnima i svima koji tesko zive, a ti ? Radoicic je mogao da zivi gde hoce i kako hoce ali zivi na Kosmetu pod zicama, medju albanskim teroristima s prstom na obaracu, pod sankcijama jer ne da kucu i rodni grumen zemlje, a ti ? Radoicic je digao glas i pusku protiv albanskog terora za sebe, porodicu, komsije, Srbiju, a ti ?

  5. Sankcije majavili Nemacka, Britanija, Hrvatska…sve provereni prijatelji Srba…oni pricaju o sankcijama a ti o fotelji na narodnoj grbaci, ali nece dugo pricati kao ni ti, BRIKS stize i sve se menja…svet se menja

  6. @Vladdimir

    Greška u koracima. Ruski potpis keži na svemu što se dešavalo, ali ko ti kriv kad si slep kod očiju.

  7. @Vuki
    Ja se, za razliku od tebe, ne bavim vidovitošću, nego činjenicama. A nema jasnijih činjenica od Ugovora i gradjevinskih radova na terenu koje firma InterCop u vlasništvu Veselinovića i Radoičića izvodi za račun najveće američke vojne firme Bechtel. To nije neka tajna, a nije teško ni proveriti. Treba samo da se prošetaš do gradilišta na Moravskom koridoru pa će ti sve biti jasno.

  8. Treba ljudi kao Radojčić da brane Srbe na Kosovu? Nije baš neki uzor. Najveća šteta je naneta izlaskom Srba iz institucija.

  9. Ko god da vodi Srbe postaje neki „Sloba“ ili „Radoičić“ ili „Dodik“. Dakle nema to veze sa Srbijom i Srbima nego sa strancima i njihovom propagandom.

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.