Đilasova lista: Šta je sa useljavanjem „Beograda na vodi“?

Vesić: Neka Dragan Đilas ne brine

Ostavite komentar


  1. beograd na vodi je trenutno u vodi. ali cim opadne sava, eto svecanog useljenja

  2. Beograd na vodi nije završen jer većina građana „mrzi“ Vesića,Malog i velikog.Takva pravdanja za nesposobnost mogu da daju totalni ili naveći idioti,kako ih je nazvao vođa,

  3. Незна се у ком времену је СНС.Они само говоре о прошлости оптужујући друге перу своје руке и никад никоме ,ни себи неће признати да су погрешили или сл.Кад ће се ти људи приближити стварности и истини.Колико се трудили неће успети све Србе да залуде и народ види истину али не може да се отргне гебелсовској пропаганди а ускоро ће сви синови лажи пропасти.Где же и душа?

  4. Biće svečano otvaranje i slikanje (pa zatvaranje kao kod „Hiltona“). A useljavnje u nekoj svetloj budućnosti.

  5. Vesić hoće da kaže da je kriv Đilas jer ništa nije uradio kada je bio gradonačelnik. Vesiću nisu svi u Srbiji glupi i da ne shvataju da vi iz SNSa slažete pre nego što zinete. Vaš lopovluk branite izjavama kako je nakd bilo. Ne shvatate da imate odgovornost i da treba da prestanete da lažete i svoj nerad prebacujete na druge.

  6. Vesiću sve si to fino ispričao, ali ne reče što zgrade nisu useljene?
    Dosta nam je šuplje priče.

  7. Ma koji Beograd na vodi, Za koga? Za bogataše! Za visoke funkcionere SNS-a? Tajkune? Arape? Šta od toga ima narod?

  8. Svečano useljenje u ćele kule ofšora biće na dan zastave 4. marta 1999. Prisustvovaće predsednik milošević sa porodicom, predstavnici balkanskih kartela, izaslanici petrodžamahirija.

  9. Sve ce to Goran Vesic,potanko obrazloziti,u njegovoj kolumni u dnevnom listu sa najduzom tradicijom, u prenosenju uspeha sviju vlasti…!! Naravno,pozvace se na subjektivne i objektivne okolnosti…!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.