Đilasu je politički cilj mesto premijera

Ima li opozicija novog lidera posle beogradskih izbora

Ostavite komentar


  1. Možda ali u drugom životu…. Ako ikada on bude premijer, ja sigurno napuštam državu. Nadam se da do toga ipak neće doći….

    1. zbog tebe i tvojih koji vladaju moji su već otišli, deca rodjaka, prijatelja, kolega s posla, samo ćete vi i vaš voljeni vodja i ostati, ugasite svetlo molim

    2. Meni nekako svejedno da li cete vi napustiti drzavu, ali mi je vazno da moja deca i unuci zive i odrastaju u svojoj, NORMALNOJ, zemlji…tako da – srecan vam put, ili, kako bi to narod rekao: Putuj igumane i ne brini za manastir.

    3. da zemlji nije dobro ,nije,iz aviona se vidi,novootvorene firme su ustvari logori gde se pije krv neduznima koji su dosli da zarade nesto,kakav je to premijer ako ne misli na svoj narod sirotinji uzimao kucu zbog racuna struji Djilas bar kolko tolko ima duse ,ima srce,za razliku od vucica i zanima me samo jedno koliko vucic ima na racunu love ,pominje se trocifrena brojka u devizama strasno a to su pare naroda,lekovi koji se nisu placali sada se placaju,oduzima sve olaksice narodu,jos cinicno kaze da se moze ziveti od 200eura mesecno pa nek dodje ko bilo samo njega sklanjajte ,pa ko zna mozda bude bolje s Djilasom,i kako zeljko mitrovic moze komentarisati Djilasa kad znamo sta je njegov sin uradio mislim na udes

  2. Narod je odavno procenio ovog coveka i zato mu vise ne daje svoj poverenje.

    1. Znaci, prema vasem strucnom misljenju, ovih 19% sto su mu dali poverenje, i nisu bas neki narod. Kako bre ljudi to tako bahato uopstavate i bez ikakve potrebe vredjate one koji ne misle kao vi. Malo kulture i tolerancije nije na odmet..pokusajte, ne boli casna rec.

  3. Pazi bot ce nam napustiti drzavu ako djilas dodje na vlas, da ne poverujes kakva nam opasnost vreba

    1. na žalost idu normalni i obrazovani, ovakvi ostaju, da nas izglođu do kraja

    2. na žalost idu normalni i obrazovani, ovakvi ostaju, da nas dokrajče

  4. Pa vidim, po ovim rezultatima sa poslednjih izbora, kako ga narod podrzava. nema on sanse na nivo Srbije, kada ne moze u Beogradu da pobedi!

  5. ako mi je Đilas jedina opcija protiv Velikog vođe, neka moj glas nastavi da propada po svim budućim izborima kao i do sad. Opcije za koje sam glasao nikada ništa nisu uspele, ali mediji, most, „Bus plus“, KSS, to što je ljubitelj „piletine“, prohibicija – ne želim da se ponavlja… Milošević mi je uništio detinjstvo, DS adolescenciju, Vučić mi uništava ulazak u srednje godine; zaista ne mora povampireni tajkun, koji u životu ne ume ničim da se bavi osim politikom, da me zakopava ponovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.