Đilasu prete hapšenjem ako se kandiduje

* Dragan Đilas kaže za Danas da ga ne mogu zastrašiti, ali "ne sumnja da su moguće razne nameštaljke" * Još nema Đilasove odluke o kandidaturi zato što je njegov ključni uslov - dogovor velike većine opozicionih stranaka o izlasku na jednoj listi
Bivšem gradonačelnika Beograda poručeno da će biti "procesuiran" ukoliko uđe u izbornu trku

Ostavite komentar


  1. SNS u BG sada stoji ispod 25% sa tendencijom daljeg pada, pa je jasna nervoza SNS-a. Bice ovo vrlo prljava predizborna kampanja!

  2. Izgleda da su svi zaboravili da je Đilas postao gradonačelnik zahvaljujući SPS-u koji je preko noći okrenuo ploču i pogazio dogovor sa Vučićem

  3. Sve mi se cini da su glasine o prevremenim bogradskim izborima lansirane iz krugova opozicije onog momenta kada se doslo do saznanja da je Djilas predmet istrage. Dragane nista se neboj sudstvo je pokazalo da je bolecivo prema domacim tajkunima.

  4. Djilas i njegovi saradnici ne znaju kako da dobiju medijsku paznju pa to rade izjavljujuci sramotne i neargumentovane izjave, ali ko bi ih shvatao za ozbiljno kada znamo ko su i sta su i u cemu se ogleda njihov protekli rad, a ogleda se samo i jedino u licnom interesu!

  5. Koliko nas je kostao most na Adi? Mislim oko 500 miliona evra!
    E Đitleru to što ter nesposobni do sada analizirali ne znači da će uvek nesposobni.
    Naći će se valjda jedan sposobni….
    Slobodno se kandiduj, ali čak i kada bi pobedio ne znači da si imun na sudove…

  6. Gospodo kad o necemu pisete bilo bi dobro da potkrepite argumentima. I posrednik valjda ima ime i prezime .

  7. Juče je održana promocija knjige "Poduhvati Branka Pešića" u Gradskoj skupštini. Knjiga govori o izuzetnoj uspešnosti omiljenog gradonačelnika čije se ime i danas izgovara sa uvažavanjem. On je, između ostalog, izgradio gazelu, autokomandu, beograđanku, 80 hiljada stanova i još 10 hiljada stanova solidarnosti i još mnogo čega drugog. Uvek je uvažavao struku i čvrsto se držao ranije uztvrđenog plana izgradnje i zato se Beograd razvijao tako brzo. Ono što je tužno, toj svečanosti nije prisustvovao sadašnji gradonačelnik, iako je bio uredno pozvan, niti bilo ko drugi iz gradske vlade. Da li je to ljubomora ili stvarno misle da sve počinje sa njima i da ovaj narod ništa ne zna i ničeg se ne seća. Pošto dugo pamtim, najbolji gradonačelnik do sada uz Branka Pešića je bio Dragan Đilas i bila bi velika sreća za Beograd i Beograđane ako bi on bio ponovo izabran. On je uspešno vodio i izgrađivao Beograd i onda kada je to bilo veoma teško. Potvrdio je činjenicu da SE UVEK MOŽE, SAMO TREBA ZNATI.

  8. Treba da nam je svima jasno. Gradonačelnik T R E B A O B A V E Z N O da bude najmanje teća generacija Beogradjanin, da nema "putera na glavi", da je visokostručan i svestranoobrazovan i naravno, da bude vanpartijska ličnost., ali da je i porodičan čovek.

  9. Samo istine radi da nam objasni zasto je kupio akcije pinka u najvecij hajci na njega.dali je na taj nacin kupio slobodu?to kad nam objasni onda cu mu verovati da nije "trojanski at".

  10. Dosta više sa bivšim predsednicima,gradonačelnici ma. Oni su imali svojih pet minuta i uradili su šta su uradili.. Možemo da pričamo dobro ili loše o njima. Vreme je za nekog novog po meni red bi bio da bude žena . Možda bi ona unela više reda i rada i novu energiju. Mislim da sve žene treba da podrže zenu za gradonačelnika.
    Odlicna bi bila Zorana Mihajlović.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.