Đilasu stigla ponuda za stan u Beogradu na vodi

Predsednik Saveza za Srbiju podelio na Tviteru “ekskluzivan” poziv na pretprodaju koja će se održati u nedelju u 10 sati

Ostavite komentar


    1. Samo ako su mu Acin i Anin Bata prve komsije. Samo tako ce moci da ih uclani u Savez za Srbiju!

    2. Kupice naravno, samo ne na sebe vec preko treceg lica.
      DJ je pre svega biznismen pa sve ostalo.
      Nego novinari bi mogli da obrate paznju i na Zlatibor gde je u poslu sa nekretninama glavni Brat, zna se ciji.

      1. Na čijeg batu mislite? Milovog? Veljinog? Đilasovog? Aktuelnog predsednika? Ma mora da je njegovu dilu sa Stamatovićem, kad ga ovaj hvali po medijima i pisanijima svake nedelje. Pišete ali zaista koješta.

  1. Nekretnine na BW su velika pretnja nekretninama na Vracaru gde su se ugnezdili Djilasovci. Kako BW bude napredovao njegova atraktivnost ce nadmasiti i Dedinje a Vracar ce da padne na nivo Zvezdare… A direktor BW kad deli pozivnice samo vodi racuna ko ima para da plati kvadrat od 7000eu.

    1. Odlična analiza, ali mani se gde su stare elite. Nasilno će se stvoriti novi elitni kraj, OTIMANJEM REKE OD SVIH GRADJANA …

    2. Ce napredovati dok su ovi ja vlasti. Samo ne znam ko normalan kupuje skupu nekretninu medju komarcima, u barustini i pored kanalizacionih cevi koje uranjaju u Savu.

  2. Neznam čemu sprdačina ,pretprodaja postoji svuda u svetu i to je način kako doći do para za ivestiranje u zgradu. To pismo koje je on navodno dobio -ako ga je dobio nema veze sa politikom već sa biznisom.

    1. Tako je Sasa, nema to nikakve veze sa politikom, za izgrafnju su potrebni invedtitori i samo je o tone rec, ali ovde izgleda zele da to ispadne politicki jer samo traze razlog da bi blatili vlast

      1. Ne blati tvoju vlast. Samo se konstatuje da nije bas normalno da nekoga blatis mesecima, a onda mu dajes poslovnu ponudu. Ne valjaju ti njegove pare kada kaze da nesto ne radis kako treba, ali su dobrodosle kada imas neku korist od njih. Sa ovom vlascu je i inace sve tako.

  3. Ljudi, o kkvom biznisu i ponudi ovde govirite? Ovde se radi o kriminalu najviseg ranga, koji ostavlja veliki oziljak na izgledu i duhu naseg grada. Zaslepljenost nece pomoci da vama i vasoj deci bude bolje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.