Đorđe Dabić (SNS) negira da je vlasnik lokala na Vračaru u kom je pronađena bomba: Kombi stranka pokušava da mi stavi metu na čelo 1foto: Printscreen/YouTube/Српска напредна странка

Đorđe Dabić, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i član Predsedništva SNS-a, demantovao je da je vlasnik lokala na Vračaru u kojem je u nedelju pronađena eksplozivna naprava. Te navode iznela je Ana Gođevac, potpredsednice beogradskog odbora SSP-a.

Dabić je na svom “Iks” profilu podelio saopštenje SSP-a objavljeno na sajtu Direktno, poručivši da “Đilasovi lažovi nemaju granica u svojim halucinacijama.

“Prostom pretragom na sajtu APR-a može se utvrditi da sam iz vlasničke strukture pomenute firme koja je u zakupu lokala izašao 5.10.2023”, naveo je on.


Dabić je dodao da ovim saopštenjem “nekakve kombi partije prenesene kroz glasilo Đilasovog kuma pokušava mi se staviti meta na čelo za šta ću odgovoriti krivičnom prijavom”.

Stranka slobode i pravde objavila saopštenje svoje potpredsednice beogradskog odbora koja je navela da je ovaj istaknuti funkcioner SNS dužan da objasni javnosti, ali i tužilaštvu, otkud bomba u njegovom lokalu na Vračaru.

Kako Gođevac navodi, u nedelju je bačena eksplozivna naprava na lokal na Vračaru, koji se nalazi na uglu ulica Krunska i Kursulina, te da su mediji izvestili da su napad izveli pripadnici zaraženih kirminalnih klanova.

“Vračar, nekada miran deo starog Beograda, postaje poprište mafijaških obračuna u kojima su uključeni i funkcioneri SNS-a”, navodi se u saopštenju funkcionerke SSP-a, koja je i predsednica vračarskog odbora ove stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari