Đorđe Miketić: „BG Voz“ do Pančeva bi odmah mogao saobraćati da postoji politička volja

Ostavite komentar


  1. Eto kako se postaje bogatas. Ucenom, primoravanjem, ugnjetavanjem, omalovazavanjem, izrabljivanjem, urnisanjem, unistavanjem, … mozda smo zasluzili.

  2. Ukidanje linije Bg voza Beograd-Pančevo i njeno skraćivanje je najveće zlo za radne ljude koji su koristili tu liniju. Samo neznalica je to mogao napraviti. Dajte stručnim ljudima da organizuju i uređuju saobraćaj! Dosta više iživljavanja na nama putnicima.

  3. Doktore, umesto sto mlatis praznu slamu po ulicama i kojekavim „ekoloskim“ skupovima, bavi se svojom profesijom, leci ljude. Hvalis se, kako su ti i otac i deda bili lekari, to je lepo, ali oni su se bavili svojom profesijom, nisu dangubili po ulicama, kao sto to radis ti, doktore.

  4. Pravo u metu. Sadašnja siruacija sa prevozom Bg-Pa, van pameti, posebno što pruga već postoji

  5. Sta se sada trazi da Beogradjani dotiraju i placaju autonomasima jeftin NG voz do Pamceva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.