Đorđe Miketić i njegova maloletna ćerka dobili pretnje putem Fejsbuka

Ostavite komentar


  1. Nazadni olos ne preza ni od cega, kod njih je bio onaj pedofil u Vojvodini, sta je bilo sa Tim slucajem?

  2. Strasno je decu stavljati u bilo kakav kontekst, pogotovo kada je rec o temi silovanja… Zaista steasno i neprimereno.
    Medjutim, s obzirom da sam procitala poruku koju mu je doticna uputila, mislim da nije rec o pretnji vec njegovom nerazumevanju kada su druga deca u pitanju… Pogresila je sto mu je spomenula cerku. Nije trebala to da ucini. Mogla ga je jednostavno pitati zar zaista smatra da silovanje deteta moze proci bez posledica. Uostalom proverite na fejsbuku. I on i ona su preterali ali mislim da ona nije pretila njegovoj cerki. Preterao je i on.

  3. Miketicu glavu gore, ti si pametan covek, taj szo je to pomislio i napisao je bezmozgovic i budala, resicemo se i njega, za tako nesto mora odgovarati.!

  4. Zato 17. decembra prekinimo ovu spiralu nasilja i širenja sraha. Podrška Djordju i njegovoj porodici!

  5. @ Tanja – Još ćemo se baviti analizom ove grozote!? Šta je „pisac“ hteo da kaže!? Molim vas , ostavite se toga, suviše je strašno!

  6. Više pita sam komentarisao sve može, ali ne uzimati niciju porodicu usta. Verujem da je to dete istraumirano. Ovo moraju da rešavaju nadležni organi.

  7. g. Vucicu ovo je sve vase delo, izabrani ste za Predsednika R. Srbije i svih gradjana bez obzira da li su ili nisu glasali za vas, i treba kao Prvi covek Srbije da postujete Ustav a vi ga ni pod razno ne postujete a narocito sada kada promovisete SNS stranku, na sta nemate pravo. Mada ste vi polozili zakletvu na Miroslavljevom Jevandjelju ako se dobro secam sto znaci da niste na Ustavu mozda vam je to olaksavajuca okolnost ali i dalje stoji da ste vi zvanicno Predsednik svih gradjana pa pustite vase partijske drugove da drze govore a vi budite stvarno Predsednik svih gradjana kako vi tvrdite a suprotno pokazujete. Blago nama sa vama takvima. Ziveli

  8. Misli da može da preti jer je iz Republike Srpske, pa joj kao niko ništa ne može. Sada se vadi da nije ona, kako da ne. Od toliko lažnih naloga baš njen pravi nasli.

  9. Predsednik i njegove kolege, najviši državni funkcioneri, pokrenuli su ovaj opasan govor mržnje, koji se sve više širi i zahvata i neke od tzv, običnih građana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.