Poslanik iz Niša Stanković upozorava: Sprema se krađa izbora, upisuju se birači iz okoline Niša i sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Znači sprema se na veliko… mislio sam da se neće usuditi ni pomisliti nakon svega što je bilo 17. decembra, ali ništa…

  2. @Saša Pa oni nikad nisu ni odlazili iz SNS-a, nema sta da beze. Ti odbornici sluze samo kao izlazna strategija u zavisnosti sta ce Evropa da kaze. Ako Evropa precuti formirace sa njima, ako kojim slucajem Evropa kaze da su izbori pokradeni, kao sto jesu, onda ce ti odbornici posluziti da se kaze da vecine nema i da se ide na ponavljanje zbog toga, a ne zbog kradje. To je prosto, ne razumem sta ti nije jasno? Da nisu njihovi oni bi jos juce formirali vlast sa ostalom opozicijom. Ta grupa i jeste napravljena da bi se oduzeli glasovi opoziciji, ni jedan drugi valjani razlog nema da postoji, jer njih uopste i ne zanima nista sta se tu desava, osim sto su po naredjenju morali da se pojave na izborima.

  3. Vlasnici zgrada i upravnici stambenih zajednica bi jednom godisnje obavezno trebali predati potpisan spisak stanara na svojoj adresi u miliciju i tako bi se sprecile mnoge manipulacije povezane sa glasanjem, racunima za komunalije, utajama poreza i raznim drugim muckama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.