Đorđe Vukadinović o sumnjama i dilemama oko ulaska Save Manojlovića u izbornu trku

Ostavite komentar


  1. Analiza g.Vukadinovica je korektna.
    Dodao bih da se koalicija „Biram borbu“ nece proslaviti sa rezultatom na izborima posle ulaska g.S.Manojlovica u izbornu trku.

  2. U potpunost se slazem sa Vasom analizom. Ako kazete da bi bilo dobro da je Srbija protiv nasilja ostala pri stavu da se bori za uslove i da izbori odlaganje izbora za jesen, da li to znaci i da Vi necete izaci na iz ore 2. Juna.

  3. Ne znam gospodine Vukadinoviću koje uslove mislite da bi Vučić „dao“ do jeseni? Inače veoma cenim Vaše analize ali se sa ovim ne slažem.
    Vučić nikad neće dati „uslove“ zato što gubitak vlasti za njega verovatno znači i gubitak slobode. Okružen pravom mafijom koja je ustoličena u svim segmentima društva ( javna preduzeća, ustanove, bolnice, škole.. .), u svim institucijama sistema, uključujući vojsku i policiju, u njegovim rukama su sve poluge moći, sile i (bez)zakona, koja je spremna da brani to što su oteli od naroda. Bilo da su u pitanju samo nezasluženi položaj i privilegije sa kojih pozicija su činili usluge onima koji su kršili zakone ili onima koji su putem korupcije pokrali velike vrednosti.
    Zaista ne verujem da bi oni sve to predali na tacni ni na nesen ni bilo kad, jer mi smo duboko kriminalizovano društvo, ovde ni „p“ od politike nema, borimo se protiv kriminalaca a ne političara. Da li je iko još molio mafiju za „uslove“ po kojima može da ih smeni i da im sudi, da ih pošalje na robiju a ta mafija da im to dobrovoljno ustupi? Oni će se boriti svim, pre svega kriminalnim metodama kojima niko od nas nije vičan, što su već pokazali tako što batinaši javno biju narod, sudovi ih ne gone, kradu izbore bez da ijedna institucija reaguje….oni imaju sve u svojim rukama i rade sve da bi večito vladali.
    Zašto se sapliće i unosi sumnja u onoga ko hoçe da se bori? Kome je to korisno a kome nanosi štetu znate bolje od mene.
    Lep pozdrav.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.