Đorđe Vukadinović: Opozicija je kao zlatna ribica ispunila Vučiću tri želje

Ostavite komentar


  1. Ispunili su mu SVE želje. Pre svega, niko ni ne pominje repbubličku Vladu, kao da je sasvim normalno i u redu da vladaju još 4 godine. (Do kraja 2027!)
    Gradovi su lokalna samouprava, to su mrvice..

  2. Grešiš Vukadinoviću, situacija je mnogo drugačija. To potvrđuje i jučerašnja panika kod našeg predsednika..

  3. Naravno, jer je podela totalno razbila opoziciju. Ko god izlazi na ovu farsu od izbora direktno radi u interesu Vučića. Prava opozicija nije želela da učestvuje u ovom blatu od manipulacije i igranja izborima. Meni ne pada na pamet da izlazim na ovakve izbore i glasam. Nisam ovca.

  4. Meni je sve ovo sto se desava dokaz da u Srbiji ne postoji opozicija i da narod treba samostalno da se organizuje. Neko treba da povede novu selidbu Srba, patrijarh je isto njihov tako da jedino neki monah sa Hilandara da dodje i da nas odvede iz nase zemlje. Mozda ce to da privuce paznju javnosti a mozda nam se pridruzi i siromasniji deo SNS-a.

  5. Prilicno jednodimanzionalan pogled. Mnogo stosta ili ne vidi, ili precutkuje. Vukadinovic je previse materijalistickih afiniteta da bi objektivno tumacio politiku.

  6. Čovek koji je na decembarckim izborima tvrdio da Narodna stranka ostvariće dvocifren procenat i da je on pametno odlučio da bude na listi NS, a znamo kaoko je prošla NS, nema prava da sebe naziva analitičarem i istraživačem javnog mnenja. I za kraj bojkot nije više tema dokle više da im se pruža prilika da i dalje obeshrabruju ljude.
    Molim Vas da dok izbori traju pozivate ljude koji učestvuju. A posle možete da zovete takozvane analitičare ili da likuju ili da traže oproštaj.

  7. E moj novosadjaninu gresis,Vucicu se tresu gace i dalje ako izgubi Beograd.
    Novi Sad donekle ,a Nis i ako izgubi je nista jer su njemu juznjaci bitni samo za republicke.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.