Đorđe Vukadinović: Optimizam opozicije ima pokriće, realne šanse za pobedu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Не бих да ја будем тај, али Ђорђе Вукадиновић је био оптимиста буквално за све изборе. На многим претходним изборима чак је преко свог удружења НСПМ избацивао анкете које су давале тако сулуде прогнозе, да чак ни опозиција није веровала, а он их је срчано бранио. И сваки пут након оваквог оптимизма, зна се шта је следило.

  2. Kad god vam je teško, muče vas brige i crne slutnje, depresivni ste, pozovite Vukadinovića.

  3. Gospodine Vukadinovicu, öludi vas u Srbiji postuju kao pametnog i casnog politickog analiticara. Kakoi islite da ce mafija pustiti Beograd bilo kome ? Znate vrlo dobro koliko je ulozeno narko para na gradjevinske projekte . Pa prosli put je opozicija u Beogradu imala 70.000 glasova vise, koje je Djilas odneo na tacni Vucicu , pa su brbljali po medijima da je vin-vin. Da li neko zna do danasnjeg dana koji su rezultati izbora u Beogradu ? Molim vas ne cenzurisite. Ali vas zaista molim.

  4. Da li su u racinicu usli i nabrzaka doseljeni glasovi u Beograd i druge sns/sps kradje?

  5. @Milorad Stojković
    Gde ti nađe da je on pametan. Do sada nikada nije ni približno pogodio rezultat izbora

  6. Nedaj boze da opzicija sa ovima desnice pobedi! Pa oni su slozni samo oko stava da treba smeniti sadadnju vlast. Plan za dalji razvoj Beograda niti imaju niti ce ga napraviti. Tu je haos unapred programiran

  7. I ostali gradovi i opštine kao Kragujevac: na lokalu svi u istu kolonu.
    KG nije zaboravio svoje V3.
    Neće ni Srbija VII 2 i Mladenovac.

  8. Nema od tog pisla ništa. Nijedna prognoza mu nije bila tačna, nije mi jasno zašta uopšte i čitam ove gluposti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.