Đorđević: Hrvatska ne treba strahovati

Ministar odbrane ponudio Hrvatskoj saradnju u vojnoj oblasti

Ostavite komentar


  1. "E jadna nam majka "Hrvatska ne treba strahovati."Hteli ste reci Ne treba da strahuje,ali Srbija treba,cim ministar odbrane upotrebljava infinitiv,kojeg hrvati primise od njihovih 800 godisnjih okupatora………..
    .

  2. Ne strahuje Hrvatska od ovde opisanog. Njihov strah će biti stalan znajući šta su uradili tokom rasturanja SFRJ. Zapad je sve to pomogao i zato imamo iskrivljena sliku istine za javnost. Ali od stvarne odgovornosti se ne može pobeći. Strah je kao kad onaj ko zna da je počinio zločin na svako kucanje na vrata misli da je došla policija da ga uhapsi.

  3. Hoces reci da Hrvati razmisljaju kako bi ih Srbija mogla napasti. Covece ode Kosovo. "Salim se". Sve su to izjave za funkcionalno neobrazovano stanovnistvo u Srbiji pred izbore. Taj deo stanovnika trebalo bi da stekne utisak kako smo jaki. Nazalost to se i dogadja ionake sve nase poraze narod pretvori u pobede.

  4. Глупава и потпуно излишна изјава једног лажног дипломца; неписмењака.
    Ако се наоружавамо то је да бисмо за сваки случај припретили онима око нас па и даље да не помишљају и покушају да нас територијално угрозе.
    Значи да то такође важи и за Хрватску. Поврх свега он у то меша економију. Погрешан појам јер ако трошимо паре за оружје онда ћемо имати мање за развој економије. Значи да са тим ракетама и авионима нећемо моћи да правимо фабрик и да производимо индустријске производе.
    Чисто глупирање нашег "јако писменог" министра.

  5. Ma, nama preti opasnost od sindikata, interneta i elektronskih medija, pa se zbog toga naoruzavamo…

  6. Inace Hrvati se bas uplasili od Srbije! Dajte Gospodine bivsi vozacu, vi kao smanjujete tenzije koji sami kreirate. Jel moze nesto konkretnije da se radi umesto dezurne "baba Roge" Hrvatske? Jel mozete malo vise da se posvetite miru I blagostanju ove zemlje, osim večitog nagoveštaja raznoraznih zuluma?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.