Đorđević: Osećam se uplašeno i zloupotrebljeno

Lider Dveri i odbornica Skupštine grada Niša oprečno o navodima koji su u petak objavljeni u Kuriru

Ostavite komentar


  1. Pa šta što je dotična gospođa promenila toliko stranaka. Samo se “ traži,“ i naprosto nije se “ pronašla“ , još, a kad će ne zna, ali valda ćemo biti obavešteni…

    1. Retki su odbornici i poslanici, čak i lideri, koji nisu promenili po nekoliko stranaka. Ako je u sportu dozvoljen prelazak iz jednog kluba u drugi zašto to braniti i partijama i strankama. Svi oni imaju neki interes i sve je to legitimno, čak legitimni je nego ono što rade sa tobože nestranačkim odbornicima, poslanicima, ministrima i premijerima. Jer članovi pojedinih stranaka i koalicija su trčali i jurili glasače, lepili plakate i evo dobijali batine a neko ko nije ni luk jeo ni luk mirisao, odjednom, pa premijer!

  2. Pa što su je primali u stranku i stavljali na listu ako su znali kakva je ličnost? Rečenica da nije valjda očekivala da oni ćute na njenu izdaju dovoljno govori o svemu.

  3. Jadna li si.Mozda ces sad opet dobiti posao.Svi mozemo posedovati sve ili bas nista ali jedino odgovorni smo za svoj obraz,nepotkupljiva je cena savesti.Pre ili kasnije svaki covek toga postaje svestan i najstrasnije je kad zivi sa svojim losim delima.

  4. Nisi jedini koji je prevaren.Vodi racuna sledeci put i bice ti oprosten ovaj izlet.Uvek vise verujem pismenim i obrazovanim ljudima nego nepismenim i neobrazovanim.

  5. onog trenutka kada je rekla da su je pratili dvojica automobilom i slikali skontao sam da laže. pa boško nema para da plati penzionera na trotinetu da prati nekog a kamoli neku ozbiljnu agenciju. Na osnovu tog dela izjave može se sa sigurnošću zaključiti da je ovo čista laž a možda su joj ovo i sami policajci sastavljali pa se malo zaneli i opisali kako oni prate takve slučajeve.

  6. Nisi nam rekla da li su te iz Tužilaštva zvali povodom pretnji od strane vlasti?Da li si možda podnela krivičnu prijavu protiv njih ili čekaš da neko podnese anonimnu prijavu u mesto tebe?
    Ipak ti čekaš javne radove ili nešto na određeno.trguješ mandatom a gubiš obraz. Šta li ćeš reći deci kad porastu?

  7. Bilo j3 jedinstveno što je odbila da glasa za predaju niškog aerodroma, ali je sasa potpuno sebi u ištila kredibilitet. 1. Trebalo je tada da obavesti javnost i.organe, a nije! 2. Nije slučajno što je to učinjeno pred miting opozicije 3. Nije ona dete, da ne zna šta je pitaju i šta će objaviti-tolike stranke promenila i svuda si je, po njenim rečima zloupitrebili…..4. Boškom&Dveri nisu cveće, ali ne verujem da su spremni da biju bilo koga….ako ništa znaju kakav će to odjek.imati i da je loš EPP.

  8. Ne reče što si pretrčala iz opozicionih Dveri u odlično pozicion(iran)u JS? A kažeš „…da bi se pomislilo da radim za vlast(?).“

  9. Ne vidim zasto bi se bilo ko mesao u intimu ovog para na fotki. Mladi, lepi i uspesni. Volite se deco.

  10. Ko je za….? ? Dobro,oprosteno Vam,tri Ocenasa u najblizoj filijali SPC,pa sta Bog da…!!! A ko sada da vadi trn iz one stvari ( kod jakih zena )…??!!

  11. Dveri, pa Zavetnici.. Stvarno impozantna politička karijera gospođe Đorđević. Blago zemlji u koj je ovo alternativa vlasti Vučića , Vulina, Dačića i blajhovanih radikala..

    Obradović se ne razlikuje mnogo od Vučića od pre 15 godina..

  12. ja mislim da gospodja oseca veliki strah jer vise nema stranke u kojoj nije bila. ako se uskoro ne osnuje neka nova stranka ne zna sta ce dalje.

    1. Sad ce ona da predje u SNS-u i dobice mesto predsednice skupstine posto je promenila veliki broj stranaka kao sto je to radila i Maja Gojkovic i sad je Maja predsednica skupstine, tako ce i ova! Posto Maji izlazi rok i trebace neko mladji i eto sanse i za gospodju da se zaposli i za SNS da podmladi preletacevicku!

  13. Svako moze da isprica gomilu gluposti i nekog optuzi za ugrizavanje sigurnosti. Ali, treba imati dokaz. Zasto doticni nije snimili neki razgovor u kojem im Bosko Obradovic preti. Ovako, ostaju samo krpe kojim vlast jednokratno brise pod.

  14. Dao joj Palma dve iljadarke i ne mora da kleči i moli za parice. Svoju ljubimicu je smestio u agenciju za bezbednost saobrćaja koja se to razume kao Radojčić u poslove gradonačelnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.