Đorđević (Oslobođenje): Ni Vučić ni Kostić nemaju pravo da se odriču Kosova

Ostavite komentar


  1. Naravno da nije narod kriv za nijednu izdaju koja se desila kroz pacenicku istoriju Srba, vec su to cinili i cine „visokoobrazovani“ predstavnici SRPSKOG NACIONA, koji su skolovani prvenstveno u Srbiji, jer svi oni koji su morali iz razno – raznih razloga da napuste maticnu drzavu, a koji su se skolovali u inostranstvu – sto je dokazano iz ranijih vekova – ceznuli su da se vrate u maticnu drzavu kako bi bili od pomoci, ali su uvek nailazili na otpor domacih skolaraca, koji su skolovani – kako je nedavno rekao jedan od njih – da je skolovan da bude bogat – sto govori o naravima nasih skolaraca.
    Ne mogu svrstati u isti kos sve njih, jer ima i izuzetaka koji ne bi pristali ni po koju cenu na izdaju svoje drzave i svog naroda, ali je njih mali broj, narocito u sadasnjim vremenima kada je zavladala evromanija i dolaromanija, koje opsedaju, narocito one na vrhuncu lestvice u drzavnim institucijama.
    Strane valute su zamenile ljubav, patriotizam i sve pozitivne strane koje su nekada krasile COVEKA.
    Danas vise nista nije sveto, pa ni sama bozija promisao, vec se sve svodi na novcanicama na kojima pise da veruju samo u stancovanog papirnatog boga, i da sem njega drugi ne postoji.
    Ipak sam u uverenju da ce se narod vratiti pravim vrednostima i zakonima koji su nekada krasile i odvajale COVEKA od pohlepljivaca svake vrste, – jednom recju od neljudi.

  2. predlozio sam da se DONESE OBAVEZUJUCA REZOLUCIJA na nacionalnom nivou o NEPRIZNAVANJU KOSOVA u narednih 20 godina >i da se momentalno nakon toga zabrani svako ispiranje Mozga narodu , dokle svaki danda slusamo ,,, Vuic ce priznati Kosovo ,, >> ,,Vucic nece priznatoKosovo ,, dokle vise da se vrti prana tema dok ekonomija propada i na Kosovu i u uzoj Srbiji u meri da gore nemoze biti >> politicarima da se zabrani da govore o temi ,,priznavanja ,, bice usvojena OBVEZUJUCIA DEKLARACIJA O NPRIZNAVANJU KOSOVA .. sada svi politicari koriste Kosovo za ispiranje mozga i skretanje paznje od ekonomije .

  3. Eto zasto zapad daje kredite Vucicu i time ga drzi na vlasti. Zato sto ima mrvicu osecanja za realnost. Ostalo ih se ne tice pa neka sve gori. Opozicija ne samo da ne trazi tu mrvicu nego je, kad je nadje, pljune s prezirom. Moze se ziveti i bez toga, tacno, ali tesko i ne dugo. Interesantno mi je da kad se nasi ljudi nadju privatno u inostranstvu, privremeno na radu ili za stalno, cak i najgluplji medju njima smesta zna ko je, sta je, koje su mu kvalifikacije, sta ume a sta ne, sta je moguce a sta nemoguce i generalno kako stvari stoje. U Srbiji se, medjutim, ili osecanju za realnost otkine feder ili se pokvareno racuna da ce to da plate neki drugi a ne on licno.

  4. Ako Srbija sa ovakvom naopakom politikom uspe da zadrzi Vojvodinu, kapa dole. Sa Kosovom je prica odavno zavrsena ali se svi prave da im to nije poznato. Akademik V.Djordjevic je potpuno u pravu.

  5. Ako ste lekar, akademik mozete postati za 10 hiljda evra i da platite godisnu prdplatu za bazen i hajatu!

    1. To je potpuno klevetanje puno malicioznosti. Verovatno ste neuspešno kandidovani. Da bi lekar postao akademik treba da kao dr Krivokapic bude jedan od najboljih kolonohirurga u Evropi i član inostranih akademija, ili da kao dr Peško čoveku koji boluje od raka grkljana narpaviš novi grkljan od parčeta tankog creva i da bude gostujući profesor u Hajdelbergu, ili da kao dr Bumbaširević prišije ruku devojci čiju je ruku odsekao autobus i odbacio je 100 metara daleko, ili da ko dr Kostić bude u vrhu svetske liste uspešnih naučnika itd.

  6. Gospodin Boško Obradović, udarna pesnica kupus opozicije, sklonjena je sa javne scene, a gospodin Mlađan Đorđević je ušao na javnu scenu sa klupe za rezervne igrače.

  7. Stvarno je teško razumeti ovako zlonamerne ljude.Vučić nikad nije ni naznačio da bi Srbija mogla priznati KiM. Oni koji to kažu to su ustvari samo njihove želje.

  8. Ja smatram da su Kosovo i Metohija deo Srbije-kao što to piše i u ustavu Srbije. Međutim, u ovom trenutku, država Srbija nema nikakvu vlast na Kosovu i Metohiji. U ovom trenutku, ako putujemo na Kosmet, moramo da albanskim kosovskim policajcima na administrativnoj granici sa Kosmetom pokažemo ličnu kartu inače nas neće propustiti. Tako je sada a kako će biti-ostaje da se vidi. Ko želi da bude optimista ima pravo na to. Kao i suprotno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.