Đorđević: Povrede na radu bi bile na minimumu ako bi se svi pridržavali pravila bezbednog rada

Ostavite komentar


  1. Pa ova izjava ministra pokazuje sav smehotres i glupost dotičnog.Da , otkrio je toplu vodu zakljuckom da bi manje povreda bilo da je korišćenje sredstava i zaštitne opreme veće. Svaka čast na ovom velikom otkriću, nego nedostojni funkcije koju obavljaš, zašto ne ukineš zakon kojim se radna snaga iznajmljuje na lizing preko agencija i time radnici dovode u robovski položaj.

    1. Sta reci na ovu izjavu nego, kad bi baba imala muda bila bi deda.
      Ima i Cika Jova Zmaj pesmu sa naslovom „Kad bi“ (… kad bi hlebac pado sneba svak bi imo kol’ko treba“…), ali ministar nije bio na casu. Nisam odoleo da se ne nasalim iako nije smesno. Jadna je Srbija sa njim na tom mestu, a tesko povredjenima i porodicama poginulih i obogaljenih. Neka je sram ministra, poslodavce i inspekciju. Da je neko drugo vreme klali bi nas i drali i jeli nam dzigerice…

  2. „svi pridržаvаli propisа i prаvilа bezbednog i zdrаvog rаdа“

    U to „svi“ očigledno ne spada AV… Njemu je, kao što možemo videti, dozvoljeno da se pentra po skelama, da ne nosi zaštitni šlem… (da ne pominjem ono sa maskom, tačnije ono bez maske)

  3. Verovatno je bio mnogo dobar vozac pa je uznapredovao kao finasista do funkcije koju obavlja? Kuku nama,,, dno je bez dna???

  4. Treba upamtiti sve cinicne baljezgarije ovog nevaspitanog,nepismenog,retardiranog,lopovskog goveda i jednog dana ,kad sva ova sranja prođu,kad Bog pogleda i ovaj nas ˝tamni vilajet˝,POŠTENO mu se odužiti…Sve dok ovakve (nakazne)pojave ne budu iza resetaka(na odsluzenju visedecenijske kazne) nama nema pomaka na bolje…!

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 7

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.