Đorđević: Režim aktivno trguje sa albanskim podzemljem

Ostavite komentar


  1. Ne znam zasto „Danas“ objavljuje izjave ove minorne licnosti?Uz to je veeliki ‘rusofil’,sto znaci da nema veze sa demokratijom!!

    1. To i nije njegova izjava samo je ime njegovo a urednik je srocio intervju. Neverujem da je kum toliko pametan,sve je to rezirano u njegivo ime. Kad je sve to znao a nije od juce sta cekso do sada ,da neko napadne kuma a on da okrece temu na drugu stranu

    2. Pa moraju napredni radikali stalmo da dokazuju patriotizam. Radeci sa albanskom.mafijom i za nju.

  2. Postovani, moze li jedan dan da prodje bez kuma? Ne vidim da je on nesto bitan, osim ako od kuma nije dobio neki racun na njegovo ime, na nekoj egzoticnoj destinaciji. Nista nas ne sme iznenaditi!

  3. Za taj kriminal neznam mozda je ako ali sto setice putovanja, svaki gradjanin Kosova moze putovati gde god zeli, i za to, pitaj nekog od stvog sunarodnika na Kosovo. U celu nikome mu ne pise niti Jug niti Sever. Ti treba da znas da kazes da srbi na severu nemaju stanovnika vise nego 25 hiljada stanovnika od kojih su 5000 hiljada albanaca i bosnjaka sto znaci 20 hiljada srba, i sad sta zelite na drugome stranu su milion i 800 hiljada albanaca. Oni imaju najvise prava od svake drazave na Europi ama bilo gde. Imaju pravo da se skoluju do Univerziteta, srpski jezik sa Ustavom priznat kao sluzbeni jzik na celoj teritoriji Republike Kosovo, imaju pravo na 10 garantovanih mesta u parlament, plus imaju pravoda utice na promenu Ustava jer se trazi da manjine treba da daju saglasnost od 2/3. Hajde vi srbi dajte mu ta prava albancima na Presevskom dolinu pa da vidimo onda sta su ta prava. Vi niste opozicija Srbije sa takvim ponasanjem. Opozicija Srbije je mala beba koja zna da govori samo Mama i Tata i plus dajmi hleb, i uvek plakuje. Srbija treba da leci svoju ranu koju su mu nametili huskaci rata, ako to ne leci ona ce da bude crna rupa u Evropi i tako ce stati, i na kraj cekace dan kada ce da izgubi i ono sto sada ima da budes sigurno na to.

  4. За такве тврдње мора да имате чврсте доказе ,а не само износити не истине

  5. Deplasirano je pozivati se na Vuićeve „izjave“ kao tačne.
    Vučić je rekao 2013 da će građani do kraja 2014 „živeti bolje“ da je izdao „tajkune“ i kriminalce
    Niti građani žive bolje a ni Mišlivić Karići i Đilas nisu u zatvoru

    1. Ништа ти не брини ,смеше им се решетке.

  6. Čiko a da odes ti po dijagnozu u neku ustanovu?Valjalo bi ti jer posle možeš besplatno da koristis javni prevoz…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.