Sudbina Srbije je u rukama SSP, NS i DS

Autorski tekst predsednika poketa Oslobođenja

Ostavite komentar


  1. Svidjao vam se ili ne, Mladja Djordjevi jedini daje prave dijagnoze.
    Malo po malo, ostali iz opozicije dodju do tih zaključaka.
    Podrška!

  2. Nemam favorita među političkom žabokrečinom u Srbiji… Svakako da je bilo koja opcija bolja od trenutne. Sve se slažem sa tekstom, osim što se polaže nada u navedene stranke. Voleo bih, ako neko može, da mi objasni… Zar ne ulazimo u začarani krug, ako se vrate oni koji su već bili, zbog kojih je ovaj ološ i došao na vlast? Koji su bili dovoljno dugo i pokazali dovoljno malo. Zar Srbija ne može bolje od toga? 2012. sam priželjkivao, da oni odu, daj bilo koga… Sad opet želim samo da ovi sjašu, daj bilo koga… Ali, Đilas, Jeremić, DS?! Ako nam je to jedina nada, bojim se da nam nema spasa.

  3. Inače kao savetnik umnom Tadiću u kabinetu zdušno autor ovog „poludvopartijskog pamfleta“,zdušno radio na stvaranju SNS i gajili iluziju tada da „stvore“dvopartijsku državu.Po njemu naravno „učlanjenu“u Euroazijsku uniju,Srbiju kao guberniju Rusije.Vrlo lepa perspektiva…Aferim

  4. Odlicna analiza Mladjo. Mada mislim da u Beogradu opozicija ima dobre sanse na uzborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.