Đorđević: Vučić na sahranu Amfilohija nije došao ni kao hrišćanin ni kao državnik

Predsednik Oslobođenja za Danas o sahrani mitropolita na kojoj se našao u blizi predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Kakve su ovo optuzbe sram da vas bude. Dosao je kao covek na sahranu bez poslednjih namera.

    1. Bez poslednjih namera? Ha,ha,ha, pa on sve što radi, radi samo zbog lične promocije i svog rejtinga!!! Makijavelijev „Vladalac“ je njegovo omiljeno književno delo.

    2. Ma nije valjda?
      Otkud vi to znate?
      Koliko sam ja upućen nečovek je uvek nečovek, ma gde da se pojavio!

  2. Ljudi sto dajete znacaj ovom nebitnom liku na politickoj sceni Srbije.
    Da izadje sam na izbore a nece nikada nebi ni sva rodbina glasala za njega.
    On zivi u proslosti i u svom svetu.

    1. KAKAV COVEK TAKVA I IZJAVA, GLUPA IZJAVA A I LIK NIJE BOLJI. OTISO VUCIC NA SAHRANU I STA TREBAO DA DRZI POLITICKE GOVOTR ,ILI DA „NARICE“ DA BI DOKAZAO DA MU JE ZAO. DJORDJEVICU TI SI BRE BRUKA NASE POLITIMKE , IDI U ZAVICAJ CUVAJ OVCE MANJE VES SE BRUKATI

      1. Nepismeni, bezobrazni entitetu (čoveko je teško nazvati nekoga ko se tako obraća drugima), pošto se „Dragan“ sigurno ne zoveš. Nemaš pojma ko je gospodin Djordjević, da bi mu se tako obraćao, Osnovna pismenost i kultura u dijaloga na ovakvm medijima je pitanje kućnog vaspitanja i pristojnosti. Samo GLUP čovek, plaćenik i paćenik, drugoga čoveka (koga ne poznaje), u komentaru za koji je PLAĆEN da ga napiše, može nazvati glupim. Sve što je u intervjuu rekao, gosp. DJordjević je dokumentovao i pritom je bio brutalno iskren i apsolutno kulturan. Nikoga nje vređao, SLAO u Bugojno da tamo vodi politiku, čuva ovce ili šta već. Iskreno se nadam, čak sam više nego siguran, da će svi mizogoni mizantropi (kao što je tvoj šef uostalom) kada isti pobegne sa vlasti (jer zna da će zaglaviti tešku robiju) pobeći na dno mišije rupe i u strahu ponavljati“da su samo radili svoj posao“ i da su bili naterani“.
        p.s. Pored ostalog pisanje celih poruka i komentara velikim slovima znak je funkcionalne nepismenosti, intelektualnog deficita i nekulture…

    1. Ovakav lik jos m je bio na politickoj cseni Srbije.
      Ovolika mrznja i prezir nisu video djeni do sada.
      My slim da je nakteze njemu samom.

      1. Čovek je samo rekao golu istinu, zašto je dolazio uopšte ako nije bio na liturgiji, mora dodatno da se eksponira jer ga nema na tv dovoljno, đubre lažljivo.

  3. Od kada se ispituju motivi nečijeg odlaska na sahranu? Možda je otišao da se i lično uveri da je pokojnik stvarno mrtav. U krajnjoj liniji, kakve to ima veze sa bilo čim? Ovaj Đorđević je, izgleda, majstor za autogolove. Ako je on i stvarno „siva eminencija“ opozicije za što ga neki tamo optužuju, nije ni čudno što nam je opozicija zalutala k’o guske u magli.

  4. Mene je sramota kad citam izjave Djordjevica. Ne znam jel on svestan gluposti koje izgovara?

  5. Zar nije malo neumesno o tome pričati. Predsednik je došao da isprati čoveka na večni počinak i da pokaže poštovanje SPC.

  6. Očigledno je Đorđević dobrano žacnuo u živac buczavog šizofrenika kad ga ovoliko botova po nalogu istog ludaka napada i pljuje. Administrator da popiše sve botove u ovom komentatorluku jer su ovi direktno botovali po nalogu navr’vođe…pa da se vidimo tet a tet nakon oslobođenja trenutno zarobljene Srbije.

    1. O cemu ti to,svi vi kojiste iza tih imena Kalabic Tito spajdermen Hulk str pacenici koji svoj stav i misljenje iznosite samo na ovakvim mestima ,a u javnosti ste jedna velika 0.

    2. „Gospodine“ svako ima svoje mišljenje ko si ti da to menjaš i popisuješ da bi se sutra svetio.

  7. Sta ima Vucic da „povezuje“ Krivokapica i Djordjevica kada sam Djordjevic kaze da podrzava Krivokapica?

    1. On to želi, što jasno pokazuje njegov osnovni cilj i želju, da bude na čelu države, i ništa manje od toga.

  8. Djordjevic iskopira Djilasa jedan na jedan. I Djilas je proglasio da svi koji nisu izasli za izbore njega podrzavaju. Evo ga i Djordjevic isto. Svi koji nisu za vlast, podrzavaju njega.

  9. Kaze Djordjevic da se ne bore da dodju na vlast, nego da smene vlast. Znaci od njih da ne ocekujemo da izadju ni sa kakvim resenjima problema, vec samo pljuvanje po vlasti. Olaksali si posao, moram da priznam. Ko ce jos da smislja i resenja?

  10. U kom svojstvu gosn Djordjevića govorite ko treba a ko ne da dodje na nečiju sahranu!? Lažna Moralna veličino!

  11. Zakasnela izjava, ali u svakom slučaju, izjava za dnevno političku upotrebu, i sticanje jeftinih političkih poena.

  12. A što Djordjević nije išao na sahranu Amfilohija, kad već odredjuje ko je vernik, a ko nije?

  13. Da li ste vi normalni, samo Vičući i Vučić, da li vi nešto više od politike znate?

  14. Da li uopste imate obraza kada vrijedjate jednog drzavnika? Uzmite u obzir njegovu funkciju i čast koju je položio pred zastavom Srbije. Srami te se.

  15. Ha ha ha kako sve nadjete neke koji citaju tudje misli,gde ga izvukoste iz kakve septicke jame ,govor mu smrdi. Svaka diskusija svaki komentar se uvate za Vucica.
    .

  16. Nemogu a da ne kazem rec dve.Zasto kosovo vezujete za Vucica, samo mi to objasnite. Kosovo je proglasilo nezavisnost za vreme zutije, a da niko nije ni reagovao u SB.i sad Vuciceva politika prema kosovu je bitna.

  17. Ovaj čovjek je bolesni jad
    Vi da pričate o medijima u Srbiji!!!
    Znate li vi tko vam je objavio ovu sramotu od teksta?
    Pamfletno tabloidi listina kvazi intelektualnih nastojanja malogrsdjanskog tipa bez salonki , lakiranih više imitaciji oxfordskog tipa

  18. Tekst je očigledno više nego bolan za SNS ekipu i vođu! Nikad više botova u komentarima! Kukavice i lopuže pogađa istina i činjenice koje iznosi gospodin Đorđević!

  19. nezavisno od clanka i istine/koja je negde tamo napolju/ dosta komentaria mi smrde na sendvicare, sto mnogo govori

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.