INTERVJU Đorđo Žujović: Vučić nikad nije prešao put od uloge predsednika stranke do uloge državnika i zato mora da plati političku cenu

Ostavite komentar


  1. Puno poštovanje g. Žujoviću. Puna podrška njegovom zalaganju. Konačno treba da se probudimo iz decenijske anestezije, ostavimo mitove i Vučićeve sve prevare i priče, njegov uličarski jezik, napredno nasilnštvo, sistemski organizovan kriminal… Treba dati šansu drugim i drugačijim ljudima da isprave ovo zlo, da konačno krenemo putem civilizacije, da omogućimo perspektivu mladoj generaciji za jedan normalan život u Srbiji. Ovaj kriminal, koji režim omogućava je otvoreno mafijaško nasilje nad svima nama, nad zdravim razumom, ovo je nešto nezapamćeno u istoriji Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.