Đorđo Žujović o Milanu Radoičiću: Siti smo profesionalnih Srba, bolje je da sto godina pregovaramo sa Albancima

Ostavite komentar


  1. „Srbija se zasitila i kapetana Dragana, i Arkana, i Vojislava Šešelja, i Legije, i Radoičića i sličnih profesionalnih Srba, čija su tri prsta u vazduhu, a druga ruka u našem džepu“.
    Ovo da se ispiše na svakom nadvožnjaku u Beogradu, umesto sramnih „kad se vojska…, ne damo… rusi, naša braća… i ostalih baljezgarija!!!

  2. Usr. še Srbiju ovom… valjda parolom.
    Dok ispisuje ove baljezgarije, AV-ov režim, sa njim na čelu, aktivno saučestvuje u udaljavanju istog tog Kosova od Srbije.

  3. Ne znam vise odakle Vucic dovodi ove zadrigle srpske profesionalce! Ima li i jedan bar malo pametan?

  4. Eeeee, sad si se toga setio, majstore… Ne moze. Sad ne moze. Mora prvo da se ispasta za svo zlo sto smo napravili u Hrvatskoj, u Bosni, na Kosovu, pa onda da se „zasitimo“.

  5. Svaka čast majstore. Sve nas je više i više, poput tebe. Veliki naklon na hrabrosti. Većina ljudi tako misli pa čak i zna ali nesme da kaže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.