Đorđo Žujović: Vlast se uplašila jer je se građani više ne boje

Član Liberalno-demokratske partije, za Danas

Ostavite komentar


  1. Neka se plase i treba da se plase i boje, polako dolazi sve na naplatu.

    1. Zasto da se plasi narod pa on ga glasao. Za njegovo vreme Blace je jace od Oksforda a Leposavic od Kembridza. On je ostvario zivotni san prosecnog Srbina -uvecao je broj dousnika za 238 procenata. Na svim kljucnim mestima su doktori nauka . Evo Gebels ministar za silu i ordiju doktoriro , finansija doktor Guvernerka doktor i to kakav -sa mojim sinovcom zavrsila ko najbolja u Pristini pa magistratura u Blacu pa doktorat. ,u Megatrendu.Sinovac drzo pecenjeru i vlast proceni da im treba i on zavrsi fakultet znao sve ode u ponedeljak vrati se u cetvrtak diplomiro i ode u Blace i doktorira al dve nedelje malo sriko dok cita ali to popravi i evo ga sad .Vlast oseca ko vredi i odmah u vuce u kolo da radi za drzavu i partiju.Sinovac imao ar zemlje pod noktima klao prasice i jagnjice , vozio Ladu specijal a garderoba ko sa izlozbe pasa.Sinovac sad kad prodje kroz Lazarevac u Audiju mirise put ide kod pedikira ima i zene koje drzi na 3 meseca i kad treba da zanovi ugovor…. vlast menja ljude na bolje

  2. Srbija prima, skoluje, leci i obezbedjuje egzistenciju svima koji dodju pa tako i ovakvima kao Djordjo ali ipak ne valja.
    To samo pokazuje velicinu i sirinu srpskog naroda koji je uvek, bez obzira na svoju stetu, svima pruzao utociste.

Ostavite komentar


Politika

Analiza: Da li je vlast oživljavanjem projekta "Jadar" oživela i opoziciju 10

Analiza: Da li je vlast oživljavanjem projekta „Jadar“ oživela i opoziciju

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "ranimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.