Đukanović: Crna Gora je važan faktor mira i regionalne stabilnosti

Ostavite komentar


  1. Mislim da Balkan, a možda i Evropa nije izrodila ovakvog demagoga, pokvarenjaka i čoveka bez ikakvih skrupula. Kažu da se u Crnoj Gori radjaju samo dve vrste ljudi. Čovek, u najlepšem smislu te reči i skot u najružnijem smislu te reči. Kao savremenik Mila Djukanović, prateći njegov politički uspon, koji je bio neverovatna ljudska degradacija, ne bih se dvoumio u koju vrstu ljidi bih ga klasirao. Crnoj Gori i Crnogorcima, želim sve najbolje jer, ovaj čovek, ovo hodajuće zlo, neće prestati sa intrigama, zavadama i podmetačinom, bez obzira na nesreću koju može da donese gradjanima Crne Gore. Zlo se nikada ne predaje, i nikada ne odustaje od svojih smrtonosnih namera.

  2. Je li Milo, a sta bi sa sumama? Neces vise u gerilu, ili si dobio jednu samarcinu iz EU, ili iz Vasingtona? Kako zvoni, bice da je Vasington.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.