Đukanović: Đilas hoće monopol nad opozicijom

Ostavite komentar


  1. Dali to on pokušava da baci seme zla medju njih.Tako providno da je smešno.Pa zar on pre neki dan reče da se samosuspenzuje u stranci.Ako je čovek od reči zanimljivo bi bilo za koga priča ovu priču.

  2. Izgleda da je krenula akcija pod nazivom ZAVADI PA VLADAJ, po formuli koju su sacinili jos u Rimskom carstvu! Predsednik je jutros procitao rejtinge svih opozicionih stranaka,cisto da im pokaze koliko su beznacajne. Izgleda da postoji nervoza zbog mogucih prozivki sa Zapada u vezi izbora, pa sada krece ofanziva iz redova vlasti! Izgleda da od dogovora vlasti i opozicije nema nista, pa ce biti neophodno da EU sto pre posalje izaslanika!

    1. I da bude fer izbora Opozicij mora da bojkotuje…Jer Vucica gura Rusija,Kina….

    2. Ajoj pa ti ko Tadic pre neki dan: nista bez zapada. Zar su toliko slabi izgledi i tolika razjedinjenost opozicije da se opet priziva zapadna intervencija? Ove ili one vrste. A zasto bi na zapadu to radili? Dobili su sve sto ima je bilo interesantno, od ekonomije i privrede do delova teritorije. Mozda jedino nisu odlagalista nuklearnog otpada koje su zuti planirali ali im se samo zbog toga ne isplati potezanje. U se i u svoje kljuse, pa mozda i bude nekakvog konsenzusa u opoziciji u doglednoj budicnosti. Sada je moguca samo Djilasova politika: bolje castan uzmak nego necastan poraz :). Sorry.

  3. Slušaj lika,
    on će sad kao da posvadja opoziciju, šta li…, i mi ćemo se hvatati za vratove, valjda.
    Wau, kakav opis radnog mesta.
    Ono kad si za to školovan, a ni za to nisi.

Ostavite komentar


Politika

Vučić: Beograd ne vodi medijski rat protiv Sarajeva već izbegava provokacije 8

Vučić: Beograd ne vodi medijski rat protiv Sarajeva već izbegava provokacije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je negirao navode dela sarajevskih medija da zvanični Beograd vodi medijski rat protiv Bosne i Hercegovine, te da, kako je naveo, "izbegava svaku vrstu provokacija".On je, tokom obilaska radova na obilaznici oko Kragujevca, ocenio da je "mnogo glupo to što rade", te podsetio i na problem sa odlaskom šest policaja iz Srbije tokom turističke sezone u Republiku Srpsku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.