Đukanović i Vučić neće ugroziti jedan drugog

Diplomate o odluci predsednika Crne Gore da "progovori" za prorežimsku srpsku agenciju Tanjug

Ostavite komentar


  1. Naravno da neće. Isti gazda, isti šef igraju za isti tim.
    Taj tim radi protiv Srbije i Srpskog naroda a i Crne gore.

    1. Meni ovo postaje simpaticno. Vucic je cini mi se opsesija i jedini smisao postojanja, pojedinih politickih „cimbenika“ u Srbiji. Slusao sam sve svasta. Da je surovao sa Putinom, ne bi li Srbija postala ruska gubernija, potom, da je u dogovoru sa Ramusem i Tacijem potpisao predaju Kosova i Metohije, da je ucenjen od pojedinaca iz americke administracije, a sada, i da je pajtos sa Milom, gde zajednicki rade na unistenju SPC?!

      1. U konfuznom mislilackom komentaru, nema je nigde sustina? Sve je upereno protiv preosvecenog nam vrhovnika, jel da ZK-u?

        1. U pravu ste. Zato je Vas komentar, koji je pisan u duhu one stare sroske poslovice, „Ziv mi Todor da se cuje govor“, potpuno jasan i priprost. Opet opsesija „vrhovnikom“?! .

          1. Tvoja opsednutost Zorane, u branjenju lika i dela dragog ti vođe, prevazilazi granice zdravog razuma, čak si uspeo i Nebojšu dr iz BG-a da nadmašiš, a to stvarno nije lako ostvariti, čestitam! Težak je život jednog SNS bota, jer ako jednom zakažeš, gubiš posao i ti tvoji bližnji, pa moraš iznova i iznova da se dokazuješ u svojoj lojalnosti dragom ti vođi.

      2. Crkva ima ulogu za pljackanje i manipulisanje naroda, Kosovo je osnovalo svoju drzsvu, svaki narod ima pravo na svoju slobodu. Srpski narod ne ume da ostvari pravo na slobodu , uvek bio nečiji rob, i jos uvek je. Kamo stece da su promenili veru za vreme Turaka i postali muslimani, bio bi mir na bslkanu i svi narodi bi ziveli u miru.

  2. Ne samo da nece ugroziti jedan drugog vec ce se intezivno pomagati.Obojica su u Davosu(odveo ih je zajednicki gazda),jedan cisti levu a drugi desnu cipelu mister Trampu.Nadaju se da je on obnevideo?!

  3. Diktatori, svaki na svoj nacin! Jedan ce uvesti svoju zemlju u EU, a drugi ce je sahraniti u siromastvu, bedi i necovestvu, odbacenu od svih…

    1. ….ali će sebe obogatiti toliko da če biti bogatiji od svih njegovih arapskih emiratskih prijatelja zajedno!!!!!

  4. Milo pita Aleksandra: Kako su tvoje ovce, šišaš li šišaš? Ma minrne su skoro sve. Samo se neke ritaju, no i za njih imam rešenje.

  5. Dobra saradnja sa svima i stabilna poslovna partnerstva garantuju Srbiji napredak u svakom pogledu.

  6. El bi moglo malo da se odmorimo od Vucica i njegovog milog lika ovih dana na sajtu Danasa ? A Cvejicu ? I nemojte cenzurisati tako vam vodje clanova sns-a.

  7. Milo i Alek su rođaci. Tamari Vučić Alekovoj ženi devojačko prezime je Đukanović. Tamara je Milova bratanica…

  8. Sjecam se, ima tome gotovo 20 godina, u jednom magazinu za metal muziku citam intervju. Novinar pita gitaristu grupe Anthrax (Ian Scott): „Da imaš pištolj i jedan metak, na koga bi ga potrošio?“ A ovaj kao iz topa „Na George J. Busha! „(predsjednika SAD). Je li policija poslije pozivala veselog metalca u stanicu? Naravno da nije.

  9. Podela posla: Braca Djukanovic promet droge, Braca Vucic pranje prljavih para i obezbedjenje trzista.
    Ivrsitelji razne arapske kompanije na IC i „epohalni“ gradjevinski poduhvati u obe teritorije. Stau svemu tome radi veseli Dacicx, sam blagi Bog zna!?

  10. Sve je jasno nakon nove Vućićeve ženidbe. Ta važna činjenica se zaboravlja u analizama odnosa i delovanja ovih uzurpatora vlasti.

  11. P o meni najbolja definicija ove dvojice prvorđenaca je izreka L.N.Tolstoja: „Čovek je kao razlomak, brojilac pokazuje šta o njemu misle drugi ,a imenitelj šta misli sam o sebi , što je imenitelj veći razlomak je manji.“.

  12. Stanko Subotić vladar Balkana spinuje svojim lutkicama,mi kao gedamo i neverujemo,a godine lete..E to je rijaliti rodjaci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.