„Procesuirati svakog ko poziva na nemire“: Đukanović reagovao na izjavu Manojlovića

  1. Brzo si zaboravio masovnost protesta od pre dve godine. Većina učesnika je živa i zdrava, a pridružićemo im se i neki novi. Ima li Oskar toliko mesta po zatvorima ili će da nas tamniči u tvoje 3-u-1 penthause?

  2. Нема већег кочничара у развоју Србије од странке на власти. Развили су само себе са по неколико некретнина, а народ оставили да једва преживљава.

  3. Može, ali kada tebe presuiraju za ono „jutarnje molovanje“ u Lutriji Srbije.

  4. A unistitelje Srbije treba nagraditi, tako misli istaknuti SNS unistitelj.

  5. Procesuirati Djukanovica zbog mnogih mutnih radnji u kojima je bio umesan.

  6. To je onaj sa bakljada u doba korone, koji je kršio policijski čas?
    Sve se vidi na fotografiji.

  7. živim kvalitetno, 16. jul 2024. u 17.01
    Šta misliš, zašto gradi tolike stadione?
    Južnoamerički recept iz ’70.

  8. To kaže šef „navijača“ i bakljaša u crnom, vredni advokat i patriJota Đukanović, koji je svakoga ko je protiv kopanja litijuma, nazvao veleizdajnikom…

  9. Da se kočničarima razvoja stane na put – to je sada glavna mantra, jer Šolc i neko iz EU samo što nisu stigli sa poklonima u vidu fabrike litijumskih baterija i sklapanja električnih automobila, a Vučić će da pokloni rudnik litijuma. Bojim se da ćemo u tom trange frange poslu ostati kratkih rukava, otrovani i raseljeni.

  10. Samo nam, ovaj šuplji advokat nije rekao na osnovu kojeg paragrafa bi se to moglo legalno uraditi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.