Đukanović o izjavi Zorane Mihajlović za Novu: Najveća opozicija Vučiću je iz sadašnje vlasti

Ostavite komentar


  1. Đukanović: Drugosrbijanci stali u odbranu Zorane Mihajlović, vidi se do koga im je stalo“ – Што би рекли Сињани – „у сриду.“

  2. ma za fotelje sve pa i Srbiju bi prodali ali zivot dati to lazu debelo

  3. Covece ti si pijun a Zorana je igrac.Videces da ce uskoro da te ta Zorana smesti gde ti je mesto.Zorana ima mrezu G17+ koja kontrolise sve institucije i vecinu opstinskih odbora.Ovo vam nije Stefanovic…zato tisina i ne talasajte.

  4. Problem Srbije je u okupciji od strane Austrougarski Srba od1944 kada su se Nemci povukli a ovima Englezi i Rusi dali puske i vlast sa Ustasom Titom na celu.i zadnjih 11 godina su oni na vlasti,pocev od Vucica ,Zorane ,Kisicke Vulina, Djuke,taznih ministara Smbasadora Direktora .Vremeje da idu svojim kucama,zavicaju da nam se skinu.Umemo mi to bolje .Kci Bre !!

  5. Ostavi se ti nase Zorane da nije bilo nas iz URSa nikad nebi imali ovakav SNS ali ako mi izadjemo vi vise ne postojite.

  6. Pa ti si bre pravi Djerekarac.
    Pa lici na bizgova. Zato se pitam sto su onom bizonu sa Fruske Gore dali pogrdno ime Dzuka.?

  7. Aj nek nam ovaj PrvoSrbijanac objasni svoje poreklo od 1750. do danas.

  8. Kad ovaj nesoj nepismenog, kriminalnog, olosa ode sa vlasti Srbiji ce svanuti !

  9. „Drugosrbijanci“,pa gde će ti duša,odvratni čoveče.Lustracija za barabe.

  10. Još jedno vešto manipulisanje medijima i zaludjivanje gradjana.

  11. Molio bi da mi se objasni ko su drugo,prvo,treće ili koliko ih ima Srbijanci. Malo sam osetljiv kada se pridev srpski koristi dvosmisleno pa mislim odmah da sam ugrožen ili napadnut kao Srbin. Bio bih zahvalan redakciji na tome. Ili je dotični gospodin to pitanje povukao zahvaljujući crno i gorim korenima. E tu sam posebno osetljiv. Hvala!!!

  12. Ђукановићу,ти си београдска Црногорчина.Не постоје прво и другосрбијанци.Постоје
    САМО Срби и они који то,као ти на пример,НИСУ.Јел јасно Бизончино?Или да те водим на Фрушку Гору,у твоје стадо.

  13. Budući da znamo da „drugosrbijancima“ radikali nazivaju pristalice proevropske opozicije, čudim se ovoj Đukinoj izjavi. Opet neki loš spin? „Drugosrbijanci“ žele da vide ministarku na optuženičkoj klupi jer je upropastila sektor za koji je bila dve puta zadužena. I ne samo nju. Svi građani će snositi posledice lošeg rada SNS kadrova.

  14. Pa sta i u porodici ima razlicitih misljenja a kako nebi u drzavi , sta treba sve proterati ko nemisli ko AV,
    naprimer ja bih proterao sve koje podrzavaju i rade na stetu naroda al u zatvor, i one koji brane ubice i kriminalce…

  15. U Srbiji kad se nekome da nadimak, tu nema nista slucajno…prema tome za takvima kao Djuka, movu da idu samo njemu slicni…

  16. Ma ju… Zorana je za njih zmaj, ne opravdavam je, ali je definitivno vestija u vise kategorija od ovih…bizona.

  17. Ko god podrzava Vuvica n8je na srpskoj stranI.Od 2012 ne prodje dan da Vucic nije naneo stetu Srbiji.Izdao je Kosovo,Srpsku Crnu Goru,Srpsku Mskedoniju Srbe u NDh u Bosni sveSrbe u Svetu.Prodao Bake Rudnike Vodu Zemlju.Zaduzio 25milijardiEvra.Srbiju je Vucic sahranio titoistickom politik.Mora da odoara za sva zlodela.

  18. DJUKA, REČI TI SE POZLATILE. ZNAO SAM ODMAH DA CEŠ DA REAGUJEŠ NAJNORMALNIJE. TO , SE SVODI DO RASKOLA U STRANCI. VI TO REŠAVAJTE U STRANCI ODMAH. INAČE ODOSTE SVI NORMALNI POD LED.

  19. Господине Ђукановићу грађане неинтересирају ваша превирања у странци већ да одете да овај народ одахне цивилизацијски је као што је направио Себестијан Курц и Џонсон је тр имао проблем за много мањи инцидент него што ради ваша странка

  20. E DJuka liši Srbijance tvojih komentara, zna se ko je odakle poreklom, braco Srbi iz dela Austro-Ugarske uništite Srbiju i Srbijance svojim svadjalickim jezikom, a dobro branite svoje Srbe dođoše u Srbiju, Vas niko ovde nemrzi imajte malo mere da neodemo u neku losu krajnost

  21. Postoji jedna rec u srpskom jeziku,pocinje sa g…..gnjida.

  22. Сјашите, више. Народе, неписмени кога гласаш.

  23. Koji drugosrbijanci.
    Vucic je Predsednik svih gradjana .
    Koji lik .

  24. I ,ko je od SNS poginuo za ovu zemlju? KO si ti da izmisljas drugosrbijance? Svideo bi ti se gradjanski rat? Gledaj svoja posla sa odbranom stranackih kolega-nica. Sve to mnogo smrdi.

  25. Sladoled se lize iz zadovoljstva Zena iz strasti a dupe zbog politike

  26. da si u bilo kojoj stranci,znaj da negativno utičeš na rejting ,kulturu,….kao predstavnik filozofije palanke , vulgarnog materijalizma ,oportuni rodoljubac iz garavog sokaka,grafolog nepismenih kadrova.

  27. Zorana je izbacila Danicu Drašković sa dobro plaćene funkcije u NIS Gazprom Njeft. A šta je Đuka uradio?

  28. Žena puna zla za koju nema mesta u budućoj vladi, ona je bahata drska bezobrazne odvratna .

  29. Bolno je koliko ste uspeli da podelite narod. Sramota za vas nije poznanica. Mozda ovo sto radite narodu radite nesvesno,ali vas sigurno to jednog dana nece osloboditi odgovornosti.

  30. Morao sam na ovo da dam komentar, ovaj bi trebao da pocepa diplomu

  31. Zorana M.je potrosena izdrndana politicarka,pokusava jos nesto preko opozicije i ovih impotentnih zap.ambasadora,rok upotrebe istekao mladje dolaze i to moras da prihvatis.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.