Đukanović: Prisluškivanje Vučića je apsolutno pokušaj državnog udara

Ostavite komentar


  1. Зар тебе није срамота да било шта коментаришеш!?

  2. Ne bulazni. Kakvo prisluskivanje, kakvi bakraci. Sve ste izmislili jer rejting vodje nezadrzivo pada, pa da ga malo oporavite.

  3. Moji prijatelji i ja smo odavno shvatili da Djukanovic mora, sto bi se u narodu reklo, da bude mirodjija u skoro svakom jelu.

  4. Svaki put nas od Teb’ Đuka, baš spopadne neka muka!
    Silazite vi (SNS) sa vlasti na sledećim izborima, ne vrede više pet para sve Vaše priče. Provaljeni ste, ogolili ste se do kraja, došao NAROD da vas smeni!

  5. Pokušavam da shvatim zašto je to pokušaj državnog udara, ali ne mogu. Ako je taj prisluškivač na taj način saznao neke tajne podatke o kriminalnim mahinacijama u vladi, onda bi to imalo nekog smisla. Rečima da taj neko prisluškivanjem ruši državu, Vučić indirektno priznaje da bi sadržaj njegovih razgovora (javno objavljen) bio dovoljan da ga taj prisluškivač skine sa vlasti i na taj način izvrši državni udar. Reč je, dakle, o sadržaju razgovora nepovoljnom po njega. Da je Vučić čist ne bi tako ljutito reagovao i okvalifikovao prisluškivanje kao pokušaj državnog udara nego bi spustio loptu na zemlju. Reagovao bi kao što je reagovala Angela Merkel kad je saznala da je Amerikanci prisluškuju, tj. samo je smejući se odmahnula rukom jer u njenim razgovorima nema ništa što se javno ne zna, osim naravno nekih ličnih porodičnih tajni. Da je reagovala kao Vučić, ceo svet bi joj se smejao. I kao uvek, to je bio Vučićev pucanj u vlastitu nogu.

  6. Gospodin Djukanovic je u pravu kada kaze da institucije treba da rade svoj posao. Nego, da li su institucije odradile svoj posao kada su Predsednik drzave i Predsednik vlade bili na merama (g Toma Nikolic i g Aleksandar Vucic)?

  7. Braca po oruzju drze odstupnicu dok se povlace pred olujom koja neumitno stize. Jedan je abdicirao dok se drugom sprema „kilovita subota“.

  8. Đuka, bolje razmišljaj o tome kako ćeš opravdati moleraj u Lutriji Srbije, u cik zore, sa sve nabildovanim i kratko ošišanim molerima šegrtima.

  9. Cim neko otkrije sns mafijaske malverzacije i udari javno na kovodju, TO JE ZA NJIH DRZAVNI UDAR !!!

  10. Djuka moler-lopov, poznat jos iz drzavne mafijaske lutrije,koja je pokrala milijarde, a sada lopov evropskog nivoa,zakukao je da je ovo drzavni udar, jer ZNA DA SMO IM SE PRIBLIZILI, OPKOLJAVAMO IH I USKORO CEMO IH HAPSITI…

  11. Sad ce ilija cvorovic da raskrinka drzavne neprijatelje,a vinca da ostane citava.

  12. Vucic je kao predsednik sam odlucio da se prisluskuje,jer da se drzao opisa radnog mesta predsednika drzave do prisluskivanja nebi doslo,jer je izasao iz okvira svoje nadleznosti i preuzimanje mnoge poluge drzave u svoje ruke,normalno je da se prislo prosluskivanji iz kojih motiva to radi.Tu je i problem Kosova,jednog dela drzave sa kojom se vode pregovori kako i Srbija da to priznz a u tom je predsednik sam sebi dao zadatak da to resi..

  13. Pa ima vise udara u Srbiji. Na primer na pravosudje; Predsednik skupstinskog Odbora za pravosudje brani ljude okrivljene za naj vecu proizvodnju marihuane u Evropi. Dali sudije gledaju blagonaklono na taj slucaj. Pa onda u vreme policijskog casa velika BAKLJADA na krovu tudjih zgrada, pa moleraj… Samo se TI nemoj mnogo uzbudjivati. Ljudi sve pamte i beleze. Nekad ce doci i na naplatu. Kad kriminal ne bude komandovao policijom i sudstvom.

  14. Djukanovic je u pravu.
    Samo, nismo ocekivali da je ON bas toliko ‘samoudaren’!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.