Đukanović: CG će rešavati svoje protivurečnosti, bez ugrožavanja odnosa sa susedima

Ostavite komentar


  1. Gotov si, napokon.
    Zaleteo si se,
    ili su te zaleteli.
    Kraj, ende, kanjec.
    Dosta je bilo Milo!

    Crnoj Gori treba novo doba,
    bez svadja i ludila.

  2. Ali je milo dobio boju, kao da je septembar. Koje bahanalije, dok policija bije decu po ulicama Podgorice! On troši stotine hiljada evra i njegov sin!

  3. Više verujem Milu nego Slobinim i Mirinim đacima. Evo dans AV sazvao službe povodom „napada na mladića sa trobojkom u CG“…A kad sam ja više puta bila u BUS GSP (Beograd, na Mostaru, Auto Komandi, Slaviji, kod Sajma i tsl) kada huligani zapaljenim bakljama, petardama i kamenicama gađaju BUS šta to NIKOM NIŠTA. Pa gde je bila tada policija i specijalne službe Srbije da brane građane od pomahnitalih (proizvoda tih službi)? Šta mi u Beogradu nismo srbi a znate šta se događa u CG?

  4. Srbi i Crnogorci su deca od iste majke i različitog oca i ta dva naroda su veoma povezana kroz istoriju. Nismo se uvek najbolje slagali ali nikada se nismo mrzeli, nego naprotiv. Onima koji žele da nas posvađaju treba da kažemo da neće uspeti u tome. Dobro se sećam kada se Crna Gora odvojila iz Jugoslavije u želji da stvori svoju državu, koliko nam je svima bilo žao, ali ako je već tako, treba da poštujemo jedni druge. Sećam se kada je Milo Đukanović dao intervju Oliveri Kovačević, koja ga je između ostalog pitala „kojim jezikom govorite, gospodine Đukanoviću?“ On je odgovorio „srpskim. I Amerika govori engleskim ali je velika zemlja“. Šta se desilo u međuvremenu sa tim čovekom? Zašto mu odjednom smeta srpski jezik?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.