Đukanović (SNS): Imamo apsolutnu većinu na nivou Republike

Ostavite komentar


  1. U slučaju da opozicija dozvoli ćutke da prodju Vučićeve malverzacije sa glasovima iz Republike Srpske, glasovima sa Kosova, fantomski lažno prijavljenim glasačima na izmišljenim adresama i glasovima mrtvih onda sve nade uložene u opoziciju su bile uzaludne. Vučić je podmuklo zlo i mora krivično odgovarati sa svojom svitom lopova : Selakovićem, Malim, Tabaković, Vulinom… Nisko je pala pravna država koju koju “ pod kontrolom “ drži Djukanović koji je bakljario sa ortakom Veljom nevoljom pre nego sto su ga SNS ovci strpali u zatvor.

  2. Sa timm novcem ste kupili sve,bez kupovine i dovoženja janjičara iz Bosne , Hrvatske i Gore Crne,nema vas.

  3. Ko god da glasa za Vas, neka nosi ceo zivot SAMAR na ledjima kojega ste mu vi natovarili, a on tvrdoglavo to nece da uvidi, jer „saka dolara“ mu je velika kao kuca iako se potrosi u TOKU dana. Molim iole razboritije, da glasaju za SPOSOBNOST, jer za DESET godina, kome od Nas se peva svake veceri od srece, a pre spavanja, a ovi danasnji nas time usrecili. Narode, U PAMET, imamo mi INTELIGENTNE Patriote i oni da nas vode, za dobro svih. A ako cemo ovako zadovoljni i neznajuci za bolje, pa hajdemo ! Ja sam ih davno zaboravio !

Ostavite komentar


Politika

Srđan Milivojević: Dragana Šolaka ne poznajem, ali... 9

Srđan Milivojević: Dragana Šolaka ne poznajem, ali…

Srđan Milivojević, narodni poslanik Demokratske stranke, reagovao je na video poruku Aleksandra Vučića, predsednika Srbija, da se je iza sprovođenja revolucije i ideje da bude ubijen, Dragan Šolak, vlasnik Junajted medije. Milivojević je odgovorio opširnom pisanom izjavom koju prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.