Đukanović (SNS): Srbija da prekine evropske integracije

Ostavite komentar


  1. Pa da li je realno to što radite.
    Posvadjaste nas sa celom Evropom.
    Zarad opstanka na vlasti.
    Nanosite štetu svom narodu.
    Gori ste od Miloševića sto puta.
    Sram vas bilo.
    Maltretirate nas na sve moguće načine.

  2. Tako je drugovi Srbi. Tako sam ja 50 godina, samo mi ograda nije bila dovoljno jaka.

  3. Izmenom poglavlja 35 bitno su promenjeni uslovi pristupa Srbije EU i trazi se od nas da se odreknemo dela teritorije iako su nam 20 godina govorili da priznanje Kosova nije uslov. Zbog ovoga potrebno je organizovati referendum sa pitanjem : Da li ste za nastavak evropskog puta ako je uslov priznanje Kosova? Ako odgovor bude DA odmah priznati kosovo, a ako bude NE odmah obavestiti EU o obustavlhjanju daljih pregovora i okrenuti se alternativi.

  4. Donekle je u pravu. Da ispunjavamo zelje, i danas ucenjuju i dalje ponizavaju EU (Nemačka)i Kosovo (Nemackog mezimce Kurtu) zarad nekog mogućeg ulaska ko zna kada u dalekoj budućnosti . Prekinuti pre toga i onu šaradu EU i Kosova u sadejstvu u Briselu preko Lajčeka…

  5. EU i ovako muze vise para od SSP…iz Srbije godišnje, nego sto ubaci u istu od 2000.Vize uvijene u oblandu zvanu EU Z.Balkani EU uvodi od 2025 bili poslusni ili neposlušni.

  6. A možda je bolje da razjurimo sns bandu i dovedemo prave ljude koji će da vode zemlju.

  7. Još se poslednja budala nije rodila.Sta ovaj ološ radi za svoju platu,i na čiju grbacu viši godinama.

  8. Ne mogu da verujem šta čovek lupeta,ti nećeš u EU?Idi u Belorusiju sa sve strankom,ostavite narod na miru.Neću da ti odlučuješ u moje ime.Ovo sve što nam se dešava je rezultat naprednjačke nakaradne politike,vreme je da umuknete.

  9. Da je srbija 90 tih odabrala neke pametnije odtebe ace srbina voje vojvode mire slobe vulina djv carape cmarica orlica marjana atlagica i ostalih usla bi u eu pre mnogih posle 90tih sa vama nikad niko vas nece vi ste osobe sa posebnim potrebama uci ce i bih sa sve miletom ili bez njega cg kosovo makedonija mi smo sa vama kalkanski krug

  10. Pa EU nam je dovela ove na vlast 2012. Dobro je odradila EU posao njihovom cedu preko nasih vlasti ucvrstili drzavnost (samo fali prijem i NATO,EU i mase priznanje), nama za sve to sada prete izolacijom, ponizavaju nas na svakom koraku a od EU smo dalji nego kad smo poveli pregovore (sa promenom Poglavlja 35, pricom da moramo inzcanicno priznati Kosovo sto cujemo od Berlina Bec zadnjih nekoliko godina….

  11. I neka isteraju sve investicije EU i zatvore nemacke fabrike po Srbiji.To ce pomoci ljubavi naroda srbije ka SNS

  12. @Goran Kosovo je izgubljeno pre 25 godina, samo je pitanje da li ce Srbija imati para, ili ne, od Kosova nema nista u svakom slucaju

  13. Kakve je evropske integracije zapocela Srbija, da bi ih sada navodno prekinula ? Sta vise lazete kad niste ispunili ni jedan zahtev, ni jedan klaster i kada nista zatvorili ni jedno poglavlje, posebno o slobodi pravosudja, medija i organizovanog kriminala ? O cemu vi pricate gosin Djukanovicu ? Nadam se da necete cenzurisati principijelna pitanja .

  14. Ti i tvoji ste se nakralinza 3 života pa ti Evropa ne treba.Zasužilinste nas svakog po 5000 evra pa bi da pobegnete negde,e neće da može lopove.

  15. Da li se to gospodin javlja iz Moskve? Neka ostane tamo, a građani Srbije odavno pripadaju Evropi i tamo će ostati uprkos bandiljerosima kojekakvih sultanija, i izdajnicima svog naroda.

  16. Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović predložio je danas da Republika Srbija prekine evropske integracije.

    Đukanović je na društvenoj mreži X naveo da o toj odluci treba obavestiti sve ambasadore zemalja članica Evropske unije (EU).

    Obavesti prvo tvog SEFA pre nego sto obavestimo sve ambasadore zemalja članica Evropske unije (EU), znas da on ne voli da drugi umesto njega donose odluke !

  17. To je i za ocekivati od spodoba SNS-a, dosadasnja kamuflaza je obelodanjena. Ti i takvi i nisu za EU.

  18. Toooooo Djuka . . . idemo u “ kinesku integraciju “ ili mozda rusku ( tebi blizu ) ako jos nisi IZBACIO Putinovu ikonu iz stana !

  19. Recite dotičnom da je SNS odavno prekinuo Evropske integracije, samo on još nije shvatio

  20. Konacno i od ovog coveka „jedna pametna“ ! I ja kazem: Ako te neko samo kinji, podcenjuje i omalovazava, ako mu nisi „njegova krv“, sto se guras u te redove ? Ili zasluzi, pa da te potrazuju, ili otkazi, jer i nasa zemlja moze da donosi plodove za ishranu, a znamo si i tkaninu za odecu spremiti ! Nikome pod jaram, a jos manje sluziti bez nadoknade. Neznam kuda Vucic stremi, ili i sam nezna zasto !

  21. Znaju jako dobro ZASTO…
    E, Djuka, ako ne danas, sutra sasvim izvesno, dijalektika.
    Razjuriste ljude , posvadjaste sa celim sveto, sve zarad licne koristi.

  22. Znate onu izreku, naljutilo se čobanče na selo pa iseklo sebi onu stvar. Pa tako bih opisao ovu izjavu. Mi smo robovi sopstvene iluzije o Kosovu, nama Kosovo sada da vrate, ne bi znali šta ćemo sa njim, to je rupa bez dna. To vam kaže Kosovac koji je tamo rođen i odrastao, dežurne patrijote

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.